Mikä leipä? Jääkaapissa on ketsuppia. Tätä se on. Puurtaa päivät ja ei jouda kauppaan. Nyt on kai pakko jos ei aio paastolle rueta.

Kohta olisi Lirun astutus. BWT varmaan hyppii tasajalkaa, kun ei olekkaan sen vuoro:) Varsinainen tyrkky kaksikko.

Mammatamma ja Garmon kakaroineen lähtivät ulos. Yhdessä. Ilman riitaa. toivottavasti pysyvät vielä pikkuisen aikaa yhteisymmärryksessä, että saan ne ehjänä sisällekkin. Foxtrot kävi härnäämässä Garmonia. Sitten kun Garmon veti korvat luimuun ja hampaat irveen, alkoi hirveä itku-ÄITI TUO KIUSAAAAA!!! Ja mamma pelmahtaa paikalle häntä tötteröllä hakemaan jälkikasvunsa pois.

Sattuipas taas startit kohilleen. Alkupään ja viimeinen lähtö. Käkitään taas koko päivä siellä. Mammalle tiedoksi, että lähtö kymmenen ja taisipa olla 3 numero/Harmidas Tinker. Lapstogo Tinker on rutiini lähdössä, eli käy huvikseen harkkaamassa, katsotaan "päivän kunto".

1240889284_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huldasta on kasvanut hurmaava nuori neiti.

PS: Irina harkkasi eilen toista tuntia. Loppujen lopuksi meni aika hyvin-verrattuna edellisiin kertoihin. Rupeaako antamaan periksi? Ei kai?

Irinahan alussa vänkäsi kulkea vinossa, perä vasemmalla ja etupää oikealla. Nyt se alkaa suoristua, mutta oikea takajalka ottaa lyhyempää askelta ja oikea etujalka vemppaa. Eli tuo pelkän kävelyn oppiminen vie varmaan kotvasen aikaa. Ja kuinka paljon se sitten aiheuttaa sitä konfliktia-että tekee mieli hyppiä. Hiljaa hyvä tulee:)