Ulkona on kamala tuuli, mutta se on erittäin lämmintä tuulta. Kuin tukkaa föönaisi. Vaikea viedä heiniä tarhaan, kun tuuli ottaa puolet kyydistä ennekuin pääsee perille. Eikä hevosilla ole sen helpompaa kun heinät pyörähtelevät tuulen mukana pitkin peltoa. Siinä taas sellainen sarjakuvan paikka, hahaha.

Mamma: Olen menossa kauppaan, tarvitsetko mitään kun olet nyt siellä kipeänä? Tulen pistäytymään ennenkuin menen kylille ja tuon samalla kattilat ja muut astiat takaisin sinulle.

Kyllä ollaan Ellis hengissä ja hyvissä ruumiin ja sielun voimissa molemmat. Aamulla pitelin valjaanriekaleita käsissäni ja mietin saisiko niistä opetusvaljaat varsoille. (Eli selkään laitetaan ja varsaat jää karsinaan miettimään mitä ihmettä tungettiin päälle. Oikeastaan ne miettivät eniten kuolaimia mitkä suuhun tungetaan. Mukluuttelevat niitä ja yrittävät päästä niistä eroon.) Markun pitää kyllä oikoa solkia, kun ne menivät myös solmuun vähän joka remelistä. Vakuutusyhtiö soitti eilen, ettei tipu eikä lirise vakuutusrahoja. Jos kärryt ja valjaat olisivat palaneet, niin sitten kyllä. Olisi pitänyt ylittää äänennopeus ja lentää avaruuden kautta ennenkuin ne olisi syttyneet palamaan? :) Eipä tarvitse miettiä todellakaan mihin opetuslähtö palkkiot pistetään. Kaisan taskuun :) Että Kaisa tilaa vaan meille ne treenisilat. Pitkällä ja paksulla rintaremmillä. Pitkällä tarkoitan sit sitä että siinä on pitkät kiinnitysremmit eikä lyhyet....

Otavalla ja Igorilla on ollut 2 päivän ajan tarhaharkat. On iloteltu ja juostu häntä tötteröllä ympäri peltoa. Hauskaa on ollut ja hiki se irtoaa siinäkin/myös minulla.  Ykkösten kanssa myös eilen iloteltiin vähäsen. Niitä ei kyllä kamalasti tarvitse ajella kun ne on sellaisia pikkupippureita jo muutenkin. 08 varsat taas ovat opetelleet olemaan yksin omissa karsinoissaan. Eivät tykkää. Jalkaa poljetaan, huudetaan äitiä apuun ja minulle kiukutellaan. Olemme myös harkanneet käytävällä kiinni olemista ja harjailua. Casanova on pistänyt pahiten hanttiin. Piti oikein ottaa pää käsien väliin ja pyytää vetämään henkeä välillä, otti niin tosissaan koko puuhan.

 Markku on taas käyttänyt aikaansa radan kunnostamiseen ja ykskaks yllättäen se rakensi traktorin perään piikki-nostolaitteen. Siis todellakin teki sen itse. Ihme jätkä tekemään tyhjästä käyttötavaraa. Sillä voi korkeistakin paikoista "hangota" paaleja kyytiin.