Tällä viikolla pitäisi Chiquita Tinkerin ja Cheyenne Silverin synnyttää. Olemme kulkeneet päivä kausia tammojen ohi päät polvissa- tarkkailleet maitohinkkejä kuinka ne kehittyvät.

Nyt on niin paljon muistettavaa, että iltaisin istun hetken ja mietin hevonen hevoselta tuliko kaikki erikoisreleet annettua ja tehtyä. Kohta helpottaa, kun osan hevosista voi laskea laitumille syömään nurmea. Tosin nyt se tuntuu etäiseltä, kun piti taas toppahousut kaivaa esille :)

Tänään olisi hiittipäivä Harmigorilla, Harmidas Tinkerillä sekä toisen ryhmän kavereilla Lapstogo Tinkerillä ja Harmix Tinkerillä. Toivottavasti ei sataisi hyvin paljoa, jäätyy luita ja ytimiä myöten. Nyt on se hetki joka puolsi täältä muuttamista-joutuu raahaamaan hevosia useissa ryhmissä radalle. Vie aikaa luvattoman paljon, koska tilalla olisi kevät työt ja ne 100000 muut hoidettavat tehtävät. Toivon kovasti, että talokaupat syntyvät tavalla tai toisella, niin pääsisimme sinne raviradan viereen. Tietysti voisi harkita sitä kuorma-autoa, mutta keksin kyllä muitakin hankkeita mihin rahani tunkea kuin johonkin autonromuun. Pitänee tästä valua takaisin tallille, jätin mammat varsoineen happihyppelylle. Varsat haluavat varmaankin jo sisälle nukkumaan.