Se pieni öttis aloitti eilen aamulla nakertamaan jotain jääkaapin takana ja oikeastaan minun korvan mukaan jääkaapin sisällä. Raivostuneena hakkasin kaapin reunaa-hitto-velkaakin vielä olemme nuista kodinkoneista, ovat niin uusia, niin sitten tulee pikku öttis ja asettuu omatoimisesti asumaan jääkaapin sisälle. Narskutus alkoi pian uudelleen ja mie ryntäsin herättämään Markun. Markku mutisi, että ei se usko elukan olevan kaapissa. Mie väitin vastaan ja pakotin Markun siirtämään koneen. Siellähän se oli. Markkukin nosteli reippasti jalkojaan:) Se oli tehnyt pesää moottorin päällä olevaan muovikuppiin. Ryökäle.

Päivällä se nakersi astiakaapin takana jotain, sitten se siirtyi astianpesukoneen luo. Mie taas hakkasin raivon vallassa konetta. Tämä tietää sotaa pikku öttiäinen!!!!

Ranskanperuna on myyty.

Mie jännäsin viimeiseen asti, että tuleeko viestiä, että nyt on meidän tyttärellä jalkaa kättä poikki. Ratsuksi meni. Eräpäivä on tänään ja rahat näkyy olevan tilillä, joten ilmeisesti ovat sopuisasti aloittaneet yhteistaipaleen tyttö ja hevonen. Ranskis oli 2 viikkoa koeajalla, periaatteella sitten kotiin tai rahat tilille....

Markun selkä on niin kipeä, että meni mies lääkäriin. Piikki persauksiin. Oli joku relaxanttiantti lääke, nukahti melkein heti kun tuli kotiin. Tuskin olisi saanut edes ajaa autoa?

Mie yritän pakertaa nyt 2 edestä:) Siirtelin aamulla Midaksen uudelle laitumelle. Jätkä on revetä liitoksistaan. Hyppii pystyyn ja orittelee. Ajoon pitäisi saada niin lähtisi tuskat:) Siirsin myös pikkupoikien lauman uudelle laitumelle ja kohta lähden siirtämään Ivanin porukan.

Mäkäräisiä on valtavasti. Uusi tamma Inka -astutettavana- ei voi olla päivällä ollenkaan ulkona, sillä siihen tarttuu tuhansia öttiäisiä. Ihan siis hirveää. Mikähän lie, että toisia ei syö ollenkaan ja toisiin tarttuu jättikerroksia?

Kaisan ja Lassen luona kun piipahdettiin, niin siellä oli itikoita. Hyvä Jumala että niitä oli!!! Sisään hengittäminenkin oli vaikeaa....

Koira repii ulko-ovea tahtonee sisälle, joten se on nyt moro!