Minä olen ravannut kodin ja eläinkaupan väliä. Auttanut Kaisaa kun se ei saa nostaa, eikä se kyllä taivukkaan mihinkään.Uskomattoman paljon on kaupassa puuhaa. Pelkkä eläinten hoito ja akvaarioiden huolto vie monta tuntia päivästä. Tänään olen kotona ja yritän saada omia rästihommia tehtyä.Koetahhan Kaisa pysyä pystyssä, kun olet siellä nyt yksin.

Harmivan ja Harmigor on nyt ilmoitettu Kuopioon. Ja Markku kuulemma ajaa Mirkkua myös, joten jännitettävää riittää tulevaan ravikoitokseen . Tukusta ei kerkeä tulla pikalukkosilat niihin raveihin, joten nyt täytyy keksiä joku varasuunnitelma B. Taidan kysyä Vesalta, sehän asustelee matkan varrella.

Kajaanin näyttelyihin saattaa tulla mutka matkaan. Sinne tarvitaan hevospassi. Harmin Garmiwalle ei ole vielä tullut, koska se on ulkomaan elävän jälkeläisiä, niin verikokeiden varmistus vie aikansa. Ja kun on tuon suunnan naapurista kyse, voin veikata, että menee kotva jos toinenkin, ennenkuin vastaukset tulevat. Jospa se saisi jonkun erikoisluvan pästäkseen näyttelyyn... Niin se innostunut odotus palkitaan: ei sitten ehkä sinne pääsekkään...

Markku on tehnyt valtavasti hommia sillä välin kun olen ollut poissa. JOPA siivonnut!!! Meillä oli nimittäin eilen luomutarkastus, niin kiltisti oli ukko imuria heilutellut :) Läpi meni muuten se tarkastus.

1861142.jpg

1861143.jpg