Ja sehän on orin ensimmäinen kerta. Otin sen juuri sisälle aamupalalle ja odottelemme nyt että Markku herää. Varsan koulutus on jännää puuhaa, koska milloinkaan ei voi tietää mistä puskasta itsensä löytää. Esimerkkinä vaikkapa Harmidas Tinker joka alussa päätti, että ainut oikea tapa olla kärryjen edessä on mennä nurin. Ja aina kun saimme sen ylös se alkoi huojua ja kaatui uudelleen. Siinäpä vierähtikin viikko jos toinenkin ennenkuin se ryökäle suostui eteenpäin menemään. Taisi se kerran vetää Markun pihaportin kohdalla kaselikkoon ojien yli....

Onhan meillä tietenkin vielä Super Harmi. Saman ikäinen kuin Harmin Garmiwa, mutta se on vielä pikkuisen hintelä, joten sillä nyt ei ole mikään hirveä kiire baanalle bailaamaan.

Arvatkaa onko varsa syntynyt............................. Vastaus alkaa e kirjaimella.....................

Juu, polli tahtoo keksin (Kaisan lintutarinaa myötäellen), elikkäääs lähden nyt aamupalalle! Tehtiin eilen metsätöitä ja ajettiin hevoset, joten illalla olin niin väsynyt, että en edes iltaruokaa syönyt. Pitäisiköhän käydä tänään mammalassa-sieltä saa aina OIKEAA ruokaa. Mihin tämä maailma joutuisikaan ilman äitejä?

1451470.jpg

Kuvan vasemman laidan kohdalta alkaa aitaus. Sinne se Harmidas alussa pöllähti läpi aitojen, kun kuskille ja hevoselle tuli eripuraa minne mennään :) Tarkoitus oli jatkaa auton lavan kohdalta näkyvää pururataa pitkin.

1477879.jpg

Harmin Garmiwa vuosi sitten 1 päivän aamuna.

1477881.jpg

Romeo, Super Harmi ja Cheyenne Silver