Kannattaa katsoa teloituselokuvia ennen nukkumaanmenoa. Voi olla melko varma, että yö huhkitaan konekiväärien kanssa. Jännää oli unimaailmassa....

Eilen otin salakuvia Markusta ja Sussusta, kun huomasin niiden harkkailevan näyttelyitä varten.

1939461.jpg

Siellä ne kiemurtelivat pitkin pihaa. Välillä kokeilivat näyttelyasentoa ja paikallaan seisomista.

1939462.jpg

Sussu tekee kolmiokävelyä.

Sussu sai myös uudet etukengät. Osku sai pohjalliset. Osku on kamalasti herkistynyt-liekkö ne lääkkeet. Valjaiden alle piti laittaa lisää pehmukkeita -mahavyöhön siis, sinne alkoi tulla kovia nestepatteja. Ja etujalat kaipasivat pohjalliset. En uskalla ruunata enää ketään, on niin kamalaa puuhaa. Osku saa 14 tablettia ja 10 mittaa jauhetta lääkeeksi päivässä. Aamulla sillä tökki jo pahasti syöminen, sai vaikka mitä herkkuja sotkea ja houkutella, että aloitti syömään lääkemössön. Markku soitti jo lähilääkärille kysyäkseen lisäneuvoja. Käski odottaa vielä viikonlopun, jotta nähdään purevatko lääkkeet kuitenkin. Markku on myös ajanut Oskun aamuin illoin. Liike on tehokkaampaa. Kaisalla on varhtaan kun viimeksi on ollut leikkauspöydällä ja tietää miltä se liikkuminen tuntuu.

Allilla on  käsittääkseni tänään jalanhoito vuoro. Tamma on se uusin hoidokki. Allille tulee samalta omistajalta kohtapuoliin toinenkin tamma tänne talveksi.