Jäi turpakarvan verran voitosta kun katsoin maalikameran kuvaa.

 

Tänään seurataan Super Harmin juoksua Ylivieskassa. Veikattu voittajaksi.

25 pvä juoksee Harmigor.

 

Hippoksen sivuilta huomasin että minun ensimmäisen hevosen Papan tilastoihin on tullut merkintä uudesta varsasta. Viettää eläkeppäiviään kengittäjätytön luona ja on saanut vielä tamman tyttöystäväksi:). Varmaan ihan mukava loppuelämä.

 

Hirmun koelähtö. Hyvin meni siihen asti kunnes se muisti toisella kierroksella, että ainiin tässä kohti pitää säikähtää. Ja kierähti radalla ympäri. Tasan viimeinen yritys tälle talvelle. Varsinainen poro koko elukka:) Ihme kun ei tullut sakkoja. Varoituksia olikin sitten useampi rivillinen. Vauhdit ja ravi on kohdillaan. Pää on täynnä lapsellisia ajatuksia. Tarvitsee siis aikaa ja aikuistumista..............................................                        ............................................................ Ja omistaja tarvitsee nyt pari varapärettä.

Vielä pitää kertoa, että kun Markku oli treenaamassa varsaa katkesi taas kuolaimet!!!!!!!!! Siis aivan käsittämätöntä paskaa tulee Kiinasta. Sieltähän ne suurinosa tavaroista tulee. Olisipa se tehtaan osoite, niin lähettäisin muutaman ystävällisen terveisen.

Edellisenä yönä näin unta, että junan alle jää meidän hevonen ja minun pitää viedä Kassu turvaan ettei se ja Charlie pääse yhteen. Uni oli niin todellisen kamala, että kerroin siitä Markulle.   Seuraavana päivänä "juna" Markku ja varsa kaahaavat läpi aitojen Kassun tarhaan katkenneitten kuolainten takia. (Kokeilkaapa ajaa autolla josta otetaan ratti pois ja kaasu jää päälle, jarruja ei ole....)                     

                                               Ja Charlie oli tien toisella puolen aidassa.

Eli jos Kassu olisi päässyt karkuun tarhasta olisi tullut oritappelu. Tätäkö se uni yritti varoittaa????

Kevyt kauhuskennaario on se, että raveissa sattuisi katkeamaan kuolaimet. Siinä saattaisi rytistä ja kunnolla. Estehyppykisoissahan oli joltain ratsukolta katkennut myös suuvehkeet. Selvisivät säikähdyksellä.

 PS: Kiitos mamma ruuasta ja kengistä, olivat sopivat.

PPS: Victoria Dee näyttää olevan myynnissä, jalka paksahtanut 40%.