Markun päivä : Lunta satanut... Tiet ummessa. Lähti Massikalla auraamaan  ja jostakin syystä oja hörppäsi traktorin kellalleen. Yritti ensin yksin repiä Valmettia apuna käyttäen traktoria pois, mutta pelkona oli, että Massikka parka kellahtaa nurin. Markku pyysi että välillä käyn kurkkaamassa, ettei ole jäänyt kaatuvan tr. alle tms. Kun menin katsomaan olikin naapuri tullut apuun ihan omasta tahdostaan.... Valmetti edessä, oikealla naapurin traktori ja kellahtannutta Massikkaa ei näy kun se on Valmetin takana. Tähän showhun upposi puoli pvää......

Sillä välin minä treenasin 3 pikkukakaraa. Pikkelisnikkelis lepäilee sisällä treenin jälkeen.

 

Filioppus Harmi oli myös treenissä...

Sitten ajoin Garmiwan. Ilman tuolia en saa jätkälle suitsia suuhun. Poika oli niin reippahalla tuulella, että pukitteli kärryjen edessä. Onneksi oli sekki joka vei pahimman terän potkuista. (Ei saa päätä alas ja potkuihin ei tule niin paljon voimaa..)

ADHD iskee jälleen. Puoleta toiselle nytkymistä.

(Kirsiiiiii... Pumpulit unohtuneet korvistaaaaa.... Onneksi Markku huomasi, kyyti olisi ollut vielä reippaampaa kuin oli...)

 

Harmix Tinker juoksee 20.1.

Autolle olisi potentiaalinen ostajaehdokas-jos vain hinnasta päästäisiin sopuun. Meidän puolella sitoo pankkilaina-joten kamalasti ei voi hinnassa sooloilla.

 

Ainiin, meinasi unohtua kertoa:):) Tallin nurkkaan ilmestyi sellainen hassu vempele. Näytti vähän imurilta letkuineen, suuttimineen... Sellainen pieni reppumallinjuttu. Vähän sitä ihmettelin.

Markku näytti mihin se sitä ajatteli. Vahinko kun en jaksanut kipittää hakemaan kameraa. Harmiel käytävälle ja kone käyntiin-

Siinä on pyörivä harjas imulla. Hevosen saa putsattua imuroimalla:):)  Kyllä se toimi. Isoja pöly/kuivanut hiki pöllähdyksiä tuli putken päästä kun irrotettiin pieni pussi ja katsottiin imeekö se likaa. Kyllä turkki kiilsi:)