Keväällä syntyneet alkavat harkata äidistä erossa olemista. Nytkin aamulla käytiin tallissa mietiskelemässä miltä tuntuu olla lukitun oven takana kun mammat huutavat hädissään toisella puolen. Ei tunnu hyvältä vastasivat. Markun synttäreihin mennessä-ovat ennen joulua -on aikaisemmat osanneet pitää valjaita päällään ja seistään käytävällä ja ollaan kuin oikeat hepat. Vielä on matkaa siihen pisteeseen:)

Kärryt:

Voe tokkiinsa, saat määrätä hinnan, kun ei minulla ole mitään hajua miten paljon sellaiset maksaa. Ehdotuksia kehiin:) Onpa hyvä että sellaiset löysit!!

Garmiwa muutti toiseen tarhaan aamulla. Siitä tulee sen talvitarha. Veti pukkihyppyjä niin paljon, että sekosin laskuissa. Kirmaili ja liiraili-maa on märkää kun on satanut. Mukavaa että on jollakulla hauskaa.

Igorin tarhaan väliaitaan ei tule sähköjä. En tajua miksi. Muualle tulee. Olen ottanut nimittäin useammat sähärit eilisen ja tämän aamun aikana. Uskaltaisikohan sen väliaidan purkaa pois. Tuleeko oritappelu. Näytti ne eilen ainakin rauhallisilta, kun Igor änkesi kahden tarhan väliin ja Ivan on siellä toisella puolella. Uskaltaisinkohan kokeilla. Lopputulos voi olla tuhoisa.... Tai sitten ei. Ilmo lehti kadonnut talon järjestyksen muuton aikana. Onkohan tänään ilmo Kuopioon. Lähden penkomaan lehtipinkkoja, pakkohan sen jossakin on olla.

Kaisa: mitä kivaa tilasitte tukkuribileistä?