Help! Miten pääsee vanhaa teksitä muokkaamaan tallennuksen jälkeen? On niin oudoksi muuttunut tämä sydeemi, etten enää oikein tiedä mitä nappia painelisin. Tekniikka on ihanaa! Virheitä en siis taas päässyt korjaamaan ed. tekstiin... ARGH!!!

Heinän jako kierros alkaa.

LGT on ollut kuin viimeisilleen viritetty vieteri. Sen silmät pullistelee päässä, sen nahka väreilee... Se odottaa risahdusta-päästäkseen räjähtämään käsiin. Vielä 13 päivää kestettävänä ennenkuin  tamma saa hölkätä. Tarhasta sisään haettaessa se saattaa seisoa etujalkojensa varassa ja potkia takasillaan ilmaa. mikä tahansa heilahdus saattaa saada sen "hermostumaan".

LGT pikku aidassa. Pienentävä väliaita on potkittu päreiksi muutamaan otteeseen. VAPAUS TAI KUOLEMA-tamma huutelee meille silmät palaen. Luulisi radan maistuvan tämän pakkoseisontakuurin jälkeen?
Harmidas Tinker, LGT:in veli on samoilla taajuuksilla siskonsa kanssa. Markku treenaa sitä edelleen erilailla kuin muita varsoja. Midas on niin täynnä energiaa, että esimerkiksi aamulla kun vien sen tarhaan en voi kääntää sille hetkeksikään selkääni, sillä se puree minua melko varmasti.
Tarhassa se naukuu, pyrähtelee ja riehuu kuin sillä olisi takiaisia takapuolessa. Rasittava pikku kaveri Kieli ulkona

Markku valjastamassa Midasta painavien kärryjen eteen.
Pikkuisen into hiipuu näitten kuvien siirtelyssä, jestas että on hidasta puuhaa.

Pakkanen puree sormia. Sitä on ihan jääpalikkana ennenkuin saa edes hevosta liikkeelle. Sitten kun on tunnin istunut kärryillä ja alkaa taas purkamaan paleltunein sormin valjaita, niin jopas on ankkajäinen fiilis.

Minä jaan reelläni heiniä ja seurailen kun Markku ja Midas treenaavat omalla tiellä. (musta piste pellolla on se hevonen :)

Matolääkkeet tilattu. Kaikille on tulossa taas kuuripläjäys. Ilmona heppojen omistajille, nääs.....

Ensikerralla sitten taas enemmän...