Pitäkää Lapstogo Tinkerille peukkuja. 10 Lähtö, numerolla 2 ja ajajana Forss Mika.

Eilen Chiquita Tinker oli ulkona ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen. Kuvien ottaminen Chiquitasta ei ole koskaan ollut helppoa. Ei se sitä ollut nytkään. Sain häntiä, päättömiä hevoskuvia, pelkkää aitaa jne... Siinä tammassa on virtaa ja meidän kamera ei ole niitä 100 kuvaa sekunnissa ihmeitä.

Sain muutes e-mailia Venäjän maalta. nyt olisi sähäkkä(-erikseen mainittu, että on ylienerginen)-ilmeisesti parhaimmistoon kuuluva Orlov ori. Arvatkaa olenko ollut koko aamun ihan täpinöissäni. Markku repii releet kun näkee sen viestin. (iiik...) Siinä olisi ensivuodesta eteenpäin Garmonille oma sulhanen loppuiäksi. (Tosin odotan sitä Markun reaktiota..... Toivottavasti tamma voittaa tänään raveissa, niin voin ravien jälkeen livauttaa, että pliispliis saanhan oman orlov orin....pliiis...)

1563218.jpg

Chiquita Tinker synnytyksen jälkeisenä päivänä ulkona.

1563222.jpg

Chiquita pitää varsan visusti kuvaajilta piilossa.

1563225.jpg

Kuvaaja ei yksinkertaisesti pysynyt tamman vauhdissa mukana.................

1563227.jpg

Tasan ainut kuva mihin sain varsan mukaan-Chiquitalta tosin puuttuu pää, mutta ei siitä välitetä...

1563231.jpg

Eilisen päivän työ oli siirtää katos pois pellolta, kun se kynnetään. Ei nimittäin mikään helppo juttu.Siinä menikin koko päivä saada se toiselle puolen maatilaa.

1563233.jpg

Talon alle Markku laittoi isot puut joilla talo vedettiin kuin kelkan päällä konsanaan...

1563237.jpg

Minun työtäni oli aika ajoin irroitella kettinki traktorista ja laittaa se uudelleen paikalleen kun tr:n vetokulma oli taas oikea.