Vedenpaisumus on tällä kukkulalla aikamoinen. Hevosten treenimaastot on sika raskaita. Voisin jo alkaa lahjoittamaan näitä sateita jonnekkin vettä enemmän tarvitsevaan paikkaan-TÄMÄ OLI VINKKI sinne taivasosastolle mistä se vesi valuu ja valuu ja valuu. On tainnut hanankäyttäjälle tulla dementia?

Tänään on matolääkitys päivä. Osa siitostammoista ja varsoista saikin jo annoksensa. Paitsi Chiquita Tinker-joka sanoi, että mua et kiinni saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ja en saanut. Siinä on sellainen diivojen diiva.

Minä olen kehitellyt ihan oman teorian tammojen ravipärjäämisestä. :) Nyt tulee Hartikaisen kehitelmät osa 1! Meidän laumassa on johtajia ne jotka on tienanneet eniten rahaa. Ensin on Ines Rolls-liekkö noin 60.000e juossut, sitten tulee Chiquita Tinker-oisko noin 55.000e.... Just Lucky D on keskivaiheilla- on tienannut jotain päälle 30.000e.  Huonoiten tienanneet on siellä alimmalla orrella. Tosin mammatamma sotkee hieman "pakkaa", koska jos se haluaa olla ärtsy, niin se antaa huutia kelle vain, mutta yleensä se oleskelee mieluiten omissa oloissaan.Pitääkin kysyä seuraavalla kerralla kun hankkii siitostammaa/ravihevosta, että missä arvoasteikossa rouva on ollut laumassa ja entäs hänen emänsä... Liekkö tässä pähkäelmässä mitään perää. Nyt on tutkielman alla varsat jotka "kiipivät" johtajan suosioon, kuten Harashoo. On Ineksen lemmikki. Oreista ei valitettavasti oikein voi tehdä sellaista "tilastoa", kun ne on eroteltava omiin tarhoihinsa jo aika aikaisessa vaiheessa koska ne saa kengät jalkaansa. Meillä ei koskaan pidetä kahta hevosta samassa tarhassa joilla on mopot roipeleissa. On sen verran hyviä esimerkkejä siitä, miten hyvätkin ystävät saattavat mojauttaa toista päin kinttua ja sen hevosen ura voi olla sitten siinä.