Päivän ohjelma olisi sellainen, että kohta pukkaan Markun alas sängystä ja starttaamme kohti Siilinjärveä. Minä jään siivoamaan häkkejä ja Markku lähtee ajamaan Lapstogo Tinkerin Kuopion radalle.

Toivottavasti se Kaisa tulisi pian pois sieltä sairaalasta, olisi vaikka eläinkaupan lattialla selällään komentelemassa minua, kun ei hitto niitä sydeemejä ymmärrä erkkikään eikä erkin veli pertti...

Eilen 1v varsat kävivät lenkillä ilman kävelyttäjää. Ensin ajoin minä niin, että Markku oli lähellä varuilta, sitten ajoi Markku ravia pellolla. Super Harmi suivaantui juoksemisesta niin, että latasi kunnon tällin takasilla kärryihin :) Orlov poika nakutti nätisti ilman hillumista. Sitten kiipesimme kuljetuskoppiin 3 kertaa. Superi kävellä lontusteli ilman epäluuloja sisään. Se poika välillä aina yllättää meikäläisen. Orlovia vähän jännitti, joten se meni hieman hitaammalla tempolla sisään ja tuli nopeammin alas(lue: hyppäsi alas).Markku myös vuoli näyttelykynnet orloville. Hienot on nyt kaviot:)

Sussun jänispatti on dramaattisesti pienentynyt. Lääke on tepsinyt hyvin!!! Periaatteessa on jo nyt polttokunnossa. Tänään olisi Sussun käyntilenkin vuoro.

1844621.jpg

Minun siskot- Kaisa ja Riikka. Kaisaa ei ehkä tällähetkellä noin paljon naurata :) Kaisa on kuulemma ollut jo omilla jaloillaan pystyssä tuen kanssa.  Kuva pöllitty äidin arkistoista.