Eiliset ravit:

Ivan oli ison + merkin arvoinen. Askeleet parantuneet kun kroppa kasvanut melkein oikeisiin mittoihin. Kaasu löytyy. Ohittelee. - merkki tulee kaarteista. Jatkaa kuulemma suoraan kun muut kääntyvät:) Menisi kuulemma kahdenkymmenen pintaan jos nuo kaarteet ei ahistaisi. Viimeinen kaarre meni ihan penkin alle. Veti iiiiihan suoraksi. Olisko ollut neljäntenä siinä vaiheessa, tai kolmantena? KUNTO kohdillaan. Kun tuli radalta en nähnyt yhtään sierainten värinää. Ihan oli kuin vasta startille lähtisi. Me ollaan vedetty rengasta hölkällä ylämäkeen. Että ei ihme jos on kevyt olo kilpakärryjen kanssa. Olimme erittäin tyytyväisiä oriin. Ivanin kilpailupaikka raivo oli tätä luokkaa: Jalan ojennus suoraksi. Kurkistus huomataanko. Ja sitten orilla olikin asiat kerrottu ja se rupesi nukkumaan roikkuen narujen varassa, hehhhe. Tuskin iskee stressi koskaan tälle herralle. 4 vuotiaana tämä on varmaan jo ihan hyvä vastus muille. Papan oma poika:) Meidän 5000e tienanneen papan poika, hehhee... Samassa lähdössä oli heppa joka sai kilpailurangaistuksen kunnottoman hevosen radalle tuomisesta. Tuli yli puoli kierrosta muiden jäljessä maaliin. Kuuluttaja ilmoitti toimitsijoille kajarien kautta, että varokaahan, kohta tulee viimeinen hevonen maaliin:) Samalla valmentajalla oli myös heppa joka oli vaarallinen muille kanssakilpailijoilleen. Hmmm.-.....++++??? Ponilähdössä joku sai kilpailukieltoa kun mätki sarjatulella ponia persauksille. Nuori oli varmaan voitto tai kuolema asenteella liikenteessä.

Markku parka lähti illaksi olkipellolle. Toi tullessaan pienen kuorman olkia. Minä sentääs pääsin 19.00 jälkeen sisälle, mutta Markusta en edes tiedä milloin tuli kotiin. Kaaduin sänkyyn 20.00 ja heräsin vasta 4.50. Jess-sain nukkua. Pissiä ei löytynyt vanhuksen ruikkimana mistään, joten hyvä aamu, mahtava meno tiukka etukeno....

 

Tänään lähtee Midas Kuopion raveihin. Lähdemme hyvillä mielin. Lisävarusteeksi otamme persrätin. Markku sanoi, että vetää ehkä ilmaa peräaukon kautta. Kokeillaan nyt sitten sellaista lisävempelettä. Ori on tuntunut ihan hyvältä, joten ihan rinta rottingilla ollaan vielä.

Nöpöstä pitää kertoa sellainen juttu, että viime lenkille lähtiessä ennen kärryjen perään laittoa hyppäsi suutuspäissään pystyyn. Osaa varsa sanoa vastaankin-näköjään. Kyllä ne kiltitkin joskus kokeilee:)

Pullatiimille: Haimme hiittikärryt. Ihan asialliset. Kiitos. Jos ne kaikki kolmet kärryt otetaan, niin onko tonni liian vähän hyvitykseksi? Olenko vielä kartalla, että sinulla on kahdet kilpakärryt:) Pikkuisen nyt muisti vippaa:):) Joko haluat Gomian omiin nimiisi? Voin lähettää sinulle paperit jos haluat. (Ja jos jotain sattuu-siis jos tarvitsee esim. lääkäriä, niin se on meidän piikkiin niin kauan kun on täällä.)

Kaisa: Valjasöljy loooooopppppuuuuuu.

PS: Luomutarkastaja oli sanonut, että on ilo tarkastaa tälläinen tila joka on hyvin hoidettu. Minä taas en osaa koskaan ajatella noin. Minä näen vain ongelmat. Ja stressaan niitä kaikki valveilla olo aikani. Mitä pitäisi siivota ja raivata ja siirtää jajajajaja...  Pitäisi ehkä osata ajatella niin päin, että hyvä että tuokin on nyt tehty...  No joka tapauksessa Markulle kaikki kunnia kuuluu, minä ole muuta kuin tiellä:)