Riikka kyseli olenko saanut jo uudet prillit. Olen juuri hakureissulla. Mammalassa suihkussa ja Markku zikalassa piipahtamassa. Eilen viitsinyt mennä hakemaan kun ajelin heppoja ja keli oli sellainen KURAA JA VETTÄ. Kun pääsin sisälle, paljon viitsinyt enää minnekkään lähteä.

Kaisa kyseli synttärihummailuun-5v liike ollut pystyssä. Arvaa... Ois ravit... 12 pvä ilmo. Jos hepat pääsee, niin sit pitää mennä sinne.. Jos ei pääse, et ne karsitaan, niin sitten voin tulla kilistelemään. Ohikulku matkalla kylläkin voimme käydä moikkaamassa. Kaisa, säkkejä lisää jos vain löytyyyyyyyy. :)

C oli illalla treeneissä. Markku kertoi, että C oli sanonut, että tänään ei hyssytellä. Oli halunnut vetää kunnon treenit:):) Tänään ei sitten otettu hiittireissulle ketään. Kun meikän polletkin veti aika rankat harkat. Ja myrskykin on tulossa. Hevosille pistinkin jo varmuuden vuoksi loimet päälle. Nöpö sai heti ulos päästyään hepulit, kun maa oli jäässä pikkuisen ja rapakot rapisi. Nöpölle laitoin kahisevan sadeloimen, joten näitten yhteisäänet saivat Nöppiksen tanssimaan:) Oli ihan TRÖÖÖÖÖT!

Eipä tässä nyt sen ihmeempiä ole, varmaan kengityspäivä tulee tästä jos vesisateet tulee. Ja varsojen kanssa painitaan.