Aamulla mammatamma nosti sankollisen lähdevettä, kilistääkseen eläkkeelle jäämistään, ystäviensä ja siitostammatoveriensa kanssa. Maljapuhe oli ytimekäs ja lyhyt-hörhönhöö. Siitostammat vastasivat kuorossa- hörhönhöö. Ja tapahtuma on tosi. (Noooo.... Ainakin se osio, että mammatamma höristeli tallissa muille tammoille ja siitostammat vastasivat sille pihatosta:)

Harashoo eilisen kärrylenkin jälkeen. Tulikärpänen silmässään?

Harmiel on saanut kovasti noottia. Ihan painokelvotonta tekstiä on tullut Markun suusta. Eli perinteikäs Chiquitan opetettava varsa. Eihän ne muutkaan helpolla ole päästäneet. Kiesus, se viskoo päätään koko ajan. Raivopäänä. Ja toissakerralla näytti siltä, että ryöstökiisi takapellolla. Ainakin sieltä möykkää kuului:)

Mammatamman kengitys eilen illalla.

Lumet lähtee kun sataa. Loppuu treenaaminen taas kuin seinään. Tosi kiva. Kaisa: Olethan suojannut heinät mitkä ostit? Sateelta meinaan. Nehän menee pilalle jos kostuvat.... Lämpenemään rupeaa.   TOIVOTTAVASTI ÄLYSIT VETÄÄ JONKUN PRESSUN KUORMAN PÄÄLLE!!!

Victoria Dee juoksee muutes nääs 23 pvä taas jossain, jos joku haluaa veikata varmaa nakkia. Ja ensi keskiviikkona on ilmo Kuopioon. On nappisarjat Igorille ja Ivanille. En vain tiedä onko Ivan kerennyt jo lähteä ennen sitä pois meidän hoivista... Oikeasti haluaisin ajaa vielä sen startin.... No nähtäväksi jää....