Juxebox blogista kumpparileikki kuvat.

Garmiwa leikkii meillä yksin samalla lailla. Varresta kiinni ja hurja heilutus. Kumppari yleensä paukahtaa omaan päähän ja sen jälkeen polle säikähtää ja heittää kumpasta irti ja loikkii karkuun miettien, että mikä minua mottasi otsaan.

Pakkasmittari pojottaa edelleen melkein 30 asteessa. Hevoset täynnä purkamatonta energiaa. Kun ne vie tarhoihin ja päästää narusta irti-lähtevät ne kuin laukkahevoset rautahäkistään oven auettua. (vai mikä portti lienee) Midas hyppäsi viimeksi sen tarhaan viedessäni takajaloilleen ja loikkasi eteenpäin meikäläistä kohti. Saa koko ajan varoa, ettei saa monosta.

Eikös tänään pitäisi olla Kuopiossa ravit? Näinköhän juoksevat...

Minä olen Ekkua kannustanut etsimään meille siitosoria liisinkiin. Ekku kun on sellainen edustusimmeinen että osaa esiintyä. Kun saisi jostain ulkomailta sellaisen vanhan orin jolla olisi jo näyttöjä.... Ja valmiiksi jälkeläisiä. Vaix Varennen, hehhe:) Jos orin löydät, niin sillä voisi kattaa teidänkin tallimaksut. Ori maksaisi teidänkin kulut. Eikö olisi hyvä diili?:) Tämmöisen kannustinporkkanan viskasin sinnepäin:)

Olikohan 14.3 Kuopion radalla kirkkoajot. C sinne kokeilemaan kinttujaan? Samana päivänä on Vieremällä myös ravit ja mie Garmiwaa sinne havittelin, mutta tokko tuo sinne kerkeää valmistautua, kun on niin kamalat pakkaset.