Ensin Midas hieman haparoi, lämmityksessä.... Mutta kun sai tuntuman mopoihin, niin sitten oli kyyti kylmää. Hiittiajossa menimme kilsan 17. Että ei kumikengät haittaa:) Midaksesta sen uskon, että pääsee, mutta että meidän Ivankin rutisti huuli rullalla saman tuloksen, niin ohhoh.... Vapiskaa kaikki ameriikkalaiset täältä tulloo ryssä Iivan!!!!

Midas piti taas sellaisen Midas shown. Puoliriehuntaa koko reissu. Ei millään meinannut malttaa kuunnella Markun käskyjä.

Midas karsittiin Kuopiosta. Voi rähmä! Katselimme muita paikkoja minne voisi ilmoitella... Oulu?... Voi kun Ekku asuisi lähempänä.. Silloin kun on nuita etareissuja olisi parempi, että minä jään kotiin ja joku muu lähtisi avustamaan Markkua. Ivan ja Igor ilmoitetaan seuraaviin Kuopion raveihin. Että nyt muamo kysäiseppä Päiviä mukaan jos tulisitte katsomaan heppojen juoksuja!!!

Sivuhuomautuksena kerron, että C ja Nöpö ovat olleet kiimassa tämän viikkoa. Vierekkäisissä tarhoissa kun ovat, niin niillä on juttua riittänyt:)

Markku toi Kallen omenapuiden satoa kaksi muovikassillista. Pitää lähteä keittämään niitä. En edes tiedä miten sosetta tehdään, mutta jos vaikka vasaralla mäiskin ne mössöksi tai jotain???? ????