Toivottavasti se ei hajonnut... Onkohan siinä jotain patterijuttuja... Osa kuvista jäi kameraan, joten vain muutama on tässä. Myyntiä varten pitää vähän yrittää näpsiä. Jos ykkösiä alkaisi pikkuhiljaa mainostaa.


Sergei Harmi, energisin koko laumasta. Se joka jäisi aina jälki-istuntoon.... On kuitenkin aina ensimmäisenä tunkemassa sisälle kun hommiin kutsu käy. Ei jotenkin osaa yhdistää sitä, että kun se tulee töihin-se tarkoittaa aina sitten todellakin niitä töitä. Ja sen pettymys on joka kerta yhtä suuri. Ei kiinnosta ja joojoojoo....  Ja joko tehdään jotain kivaa?


Sergei...


Sergei....
Markku on kaatanut talven puita useana päivänä. Näkyykö ilmeestä, heheh...Sergei ei nyt enää jaksaisi olla kiinni..... Lopetettaisiin jo...Varsa sai pitkän kehittelyn jälkeen nimeksi...........................Harmin Magia... Markku keksi... Minä sitten siinä mietiskelemään, että ei se riitä.... Että pitäisi olla jotain taikatyttö noitamaista...Johon Markku sanoi, että niinkuin Milla Magia?Josta minä sain väläyksen, että Harmilla Magiahan se sitten on!!!Kun tallin väki lähtee ulkoilemaan saa Milla juoksennella käytävällä. Ulkona on vielä liian kylmä olla.Kaikkea on kiva maistella ja haistella.