Jos minusta ei kuulu mitään johtuu se siitä, että sähköposti ei suostu lähettämään posteja eteenpäin. Vastaan kunhan saan vian selvitettyä.

Asiasta viidenteen:

Käykääpäs katsomassa www.fintoto.fi sivuilla Lapstogo Tinkerin juoksu. Menkää kohtaan VIDEOKIRJASTO, SITTEN ETSIKÄÄ KOHTA MISSÄ ON 25.4. KUOPIO SORSASALO, SENJÄLKEEN PAINAKAA LÄHTÖ 3. Ja eikun katsomaan!!! Markku on numerolla 15. Eli pyörii siinä voltissa ihan viimeisten joukossa. Ensimmäiseen puoleen kierrokseen kuvassa ei näy kuin vilahdus Lapstogo Tinkeristä, mutta sitten tyttö alkaa kirimään ja on maalissa 4:nä. Markulla on keltamusta ajotakki. Aika hyvä ajosuoritus minun mielestäni, koska sieltä takaa on kuitenkin aika matka saavuttaa muut.

Goodbye Charlie opetteli hyppäämään pukille. Jos joku tulevaisuudessa pyytää siirtospermaa, niin sitäkin on mahdollisuus saada.

Onko Riikka tai Kaisa teillä mitään ruokaa mikä tekee teidät kipeäksi? Söin sitten eilen porkkanan raakana joka on jostain syystä vihollisjoukkoihin kuuluva rehu. Tulin niin kipeäksi, että ulisin kaksinkerroin ja huohotin-josta meinasi seurata hyperventilaatio. Puolenyön jälkeen alkoi helpottamaan. Nyt vieläkin silloin tällöin tuntuu viiltävä kipu.... Olipas hubaisa kokemus jälleen kerran :)