Päivän teemat ovat:

Viljakuorman haku heti aamusta.

Hiitti 2 vuotiailla Nerkoolla jos ilma/maa sallii.

Su hiitti Kassulla ja Ihkulla.

 

Ed. pvän linkkivinkki mietityttää vieläkin. Lienenkö aloittanut 10 vuotiaana elukoitten kanssa riehumisen. Nyt 41 mittarissa. En ole montaa tahallaan ilkeää ihmistä nähnyt joka eläimet hoitamatta jättäisi. Sikalassa järjestetään joka osastolle oma sairaskarsina jos tarve vaatii. Ja niitä hoidetaan! Te ette usko miten niihin työaikaa panostetaan. Työntekijöille se oli aina kunnia-asia, että omat osastot on hyvin hoidettu. Se että ne makaa betonilla on  jo toinen juttu-minkäs tuottaja enää tässä vaiheessa voi kun asiat on tälläisiksi kehitetty. Raha se tässäkin ratkaisee. Päättäjille se pallo pitää viskata, että olot paranee.

Juu, sieltä sairaskarsinasta saa varmasti häijyjä kuvia. Mutta vaikka se eläin silkkityynylle aseteltaisiin-ei se asia siitään muutu, se on sairastunut. Ja ne varmasti lääkitään, hoidetaan tai teurastetaan.

Eikö ihmissairaalasta saisi kamalia kuvia kuolevista ihmisistä, miksikäs niitä hengissä pidetään väkisin? Eikö se ole julmimmista julmin loppu?

Pikkuiines eilen lenkillä 15.00. Kamalan pimeää jo siihen aikaan. Kohtapuoliin neiti on luovutuskunnossa uuteen kotiin.

 

Tiimiläisille:

Chiquitan 1,5 vuotias päräytti sitten käydä lenkin ihan tuosta vain. Ei olla tehty mitään perästäajoja jne... Kärryt vain kiinni valjaisiin ja Markku kyytiin. Tamma veti reippaan kilometrin ja tuli nätisti kotiin. Hyppäsi n. eskarista kolmasluokkalaiseksi ihan tuosta vain ilman väliopetuksia. Tuollaisia hevosia ei ole olemassakaan????

Ekku ja Markku olitte puhuneet Tirpan koelähdöstä. En usko että 9 pvä pääsee läpi. Hll tulee varmasti tauluun. Kiihdytykset hankalia. Ja pakkohan siitä voltista lähtiessä on kiihdyttää:) Vaikea harjoitella koppuraisella maalla.  Elkee nyt hyvät miehet kiirehtikö.