ilmo Ouluun. Uskaltaisiko tuota niin radikaalin tempun tehdä, että jyräyttäisi molemmat Midaksen ja Igorin sinne? Mietintä aikaa on vielä vajaaseen 10 asti...

Huomenna on hiitti Ivanilla ja Garmiwalla. Eilen kokeilin Ivanille sellaista juttua, että värjäsin liidulla suojat ja juoksutin pätkän kovaa. Ei lyö enää kainaloihinsa!!! Minä sitä jo vähän mietinkin, kun se on kasvanut ja tasaantunut niin paljon. Tuntuu jo aika hyvältä käteen. Polviinsa oli lyönyt. Taidan siirtää Garmiwalle ne kainalosuojat. Katson lyökö se. On nimittäin pieni nahkanrokama kainalossa, että jos lie mätkinyt sinne?

Markku teki pitemmän kaavan mukaan töitä eilen. Kerkesin mennä jo nukkumaan ennenkuin se tuli ajelemasta viimeisiä heppoja. Ei ollut ukko huomannut, että jätin ruuan uuniin. Mitä lie syönyt. Olisi pitänyt jättää lappu pöydälle. No sitä parempi nälkä nyt aamulla:)

Markku ajoi Lapstogon silloin kun vielä olin jaloillani:) Tammalla hirmu höyry päällä. Temusi ja veuhtoi. Markku yritti laittaa painorengasta kiinni kärreihin ja tamma olisi halunnut jo lähteä. Markulta paloi pinna ja se istahti nurmikolle ohjat kädessään. Tamma oli IHAN HÖLMISTYNYT. Lakkasi samantien kimpoilemasta ja jäi tuijottamaan Markkua. Markku ei tehnyt elettäkään noustakseen ylös. Tamma törrötti huuli pitkällä paikoillaan ja mietti, että mitä hemmetti se nyt meinaa. Minä sidoin renkaan kiinni kärreihin ja lopulta Markku konttasi kärryjen taa ja  kiipesi ihan matalana kyytiin. Tamma ei oikein nähnyt mitä tapahtui ja se yritti kurkotella ja käännellä päätään että olisi nähnyt paremmin. Tuo oli ihan fiksu veto. Kun eläin hermoilee ja tempoo-kierre on katkaistava jotenkin. Ja harvoin se samankaavan mukaan tehtäessä onnistuu. Ja suuttumalla eläimelle soppa on yleensä suurempi kuin astia, eli alkaa läikkymään liinalle niin sanotusti. Pointsit Markulle tällä kertaa:)

Harmiel Tinkerille ja Casanova Harmille tuli 4v Porin St. Leger maksut. Laitetaanko maksuun?

 

Nöpö on ruennut syömään enemmän ja laiduntamaan. Ja on jotenkin eläväisempi. Lääkkeet puree:) Tamma kävi lenkillä ja Markku sanoi, että toimii hyvin. Sudenhammas on kuulemma tiellä-vempaa päätään. No kohtahan siitä eroon päästään. Vaikea sanoa matolääkkeen tehoja-laitumella ei näe kaikkia kakkoja. Mutta jos mahan alta häipyy ne pitkät karvat, niin silloinhan ne lienee auttaneet.... Saatte päättää annetaanko se loppu matolääke nyt vai säästättekö myöhempiä aikoja varten....

1249964257_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Gomia on tankkaamassa voimajuomaa.