Ei nuo ole mitkään vetopallot raveihin.... Markun pitäisi kesken kilvanajon kiivetä hevosen selkään ja käsillä repiä ne pois ja kömpiä sitten takaisin kärryille. Uudet tilaukseen kiitos...

Eiliset ravit:

Jännitti.

Jumala että jännitti. Olin vihreä koko aamun. Syynä oli  pelko perseessä, että entäs jos Kassu sippaa. Olenko ollut liian optimistinen sen paranemisvauhdista. Piti käydä eläinkaupalla kesken matkanteon heittämässä vetelät, niinkuin kotona ennen lähtöä. Salaiset paljastukset osa yksi.

Kassu oli kuitenkin ihan hyvä. Nyt on autoenkat tiskissä:) Saatiin ajaa ilman hokkeja, sekin oli plussaa.

Meillä ei reissu mennyt kuitenkaan ihan nappiin. Katos joka meille neuvottiin portilta olikin annettu jollekkin muulle vaikka olisi pitänyt olla meille. Aikaa meni selvitellessä mihin kuulutaan-eli ei minnekkään ja sitten raon etsimistä missä voidaan valjastella. Vaellettiin sinne sun tänne-elikkäs 3:ssa eri paikassa... Muutenkin oltiin Markun kanssa melkein tukkanuottasilla. Sekun on sellainen mölyapina, että kailottaa suutuspäissään aina kovalla äänellä ja haukkuu minuakin kuin koiraa. Ärsytti niin että karjuin takaisin. Ilmaiset showt muille. Markulta jos leikkaisi pallit ja äänijänteet niin se saattaisi olla ihan mukava tyyppi.... Nyt se on vain pelkästään...... ÄRSYTTÄVÄ.