Miten voi yhdessä eläinkaupassa olla niin paljon duunia? Yritimme Riikan kanssa auttaa sen minkä meidän järjenjuoksulla nyt pystyi. Purimme lähetyksiä, hinnoittelimme, pakkasimme, siivosimme häkkejä-akvaarioita jnejne... Illalla vielä odotti heppahommat ja heinän lastaus latoon. Minua auttoi ylämaan naudat. Töröttivät ladossa ahmien Markun kippaamaa kuormaa. Viis veisasivat meikäläisen siltanosturityöskentelystä. Tänään homman pitäisi jatkua. Irtoheinää latoon ja sitten Markku lähtee paalaamaan loput suurpaaleihin.

Sussusta täytyy kertoa sellainen juttu, että Markku on opettanut sen liikkeelle lähdön jälkeen vähän matkan päässä pysähtymään. Siinä mukamas jotain aina puuhaa. Sitten antaa uuden käskyn lähteä eteenpäin. Tosi nätisti on totellut. Markku ei ole silloin kyydissä. Tammalla on pinnaan tullut metri lisää käyttövaraa :) Fiksu tyttö ei voi muuta sanoa!!

Osku lähettää perheelleen terveisiä. Kesälomalla on hauskaa! Naapurissa oli viikonloppuna väkeä, siellä on vanha talo missä ne viettää kerran kesässä viikonlopun. Niiltä tulee ilmeisesti koko suku, koska autoja on tusina pihassa. Ne järjestivät Oskulle illanviihdykettä pelaamalla ilmeisesti jalkapalloa. Meteli oli kova ja pallon läiske kuului meille asti. Osku asustaa naapurin rajalla, joten sillä oli suora yhteys pelin tiimellykseen. Ori seisoi tiiviisti aidan vieressä tuijottamassa peliä. Mietin silloin mielessäni, että jos se päästettäisiin irit menisiköhän tuo noutamaan sen pallon. Tuijotti niin silmät pyöreinä tapahtumia että :)

Jotenkin tämä elämä toistaa itseään- Markun herätyskello soi-eli työt kutsuvat Harmikaisen perhettä.

1765966.jpg

Vanha pappa nautiskeli meikäläisen raapsutteluista huuli pitkällä. (elikkäs siis Mirkun iskä)