Kyllä tulee olemaan ihan yhtä kiire päivä kuin eilenkin. Ajetaan varmaan kaikki pollet pienimmistä suurimpiin. Midas valmistautuu huomiseen starttiin. Minä jään varmaankin taas kotihengettäreksi, niin on kaikki työt tehty kun Markku palaa raveista.

Tänään olisi ilmopvä kirkkoajoihin Kuopioon. Uskaltaisikohan herra harmaalla lähteä?

Garmiwa Nerkoon pöpperöisellä radalla harkkaamassa. Radalla kävi muitakin heppasia juoksemassa lähitalleilta. Herra harmaa tietenkin herätti huomiota.

Vaihtoehtona on ilmoittaa Midas Vieremälle, juoksu samana pvänä kun kirkkoajotkin. Midas kuitenkin voittaisi ja saisi siitä roimasti lisää pisteitä. Ja se menisi hiitistä.. Ja siitä vielä maksettaisiinkin:) Olinko liian itsevarma siitä voitosta?:):) No voittais se kumminkin...

No... Pitää neuvotella Markun kanssa.

Hophop veli hopea!!

Minä olen ihan täpinöissäni ensimmäisestä syntyvästä varsasta. Aikaa synnytykseen vielä monta viikkoa. Meikäläinen kiillotteli aamulla synnytyskarsinaa ja kurkistelen päivittäin masua ja tisuja. Ihan kuin se sieltä pulpahtaisi jos tarpeeksi toivoo:) Emätamman paras varsa on BWT Cover Girl. Toivoa sopii että tuleva kaveri simittäisi edes samaan tyyliin.

Onko Ekku käynyt Kemppi tallin kotisivuilla. Siellä on mainittu Just Lucky D tamman varsa- Victoria Dee. Äititamman kanssa ollaan mietitty seuraavalle kivaa nimeä. Kun edellinen on Jimsalabim Harmi, niin mikä Agradagabra siitä seuraavasta sitten tulisi? Keksikääpäs!!! Minua kiehtoo myös nimi Big Nick, tästä olen vetänyt huumoria useampana päivänä. Kun kaikki kuitenkin luulee kun sen ääneen sanoo, että se on Picnic

Meikäläinen palaa radalta ensimmäisen hiitin jälkeen. Taluttelin pari kierrosta ja Markku sai istua autossa lämmittelemässä.