Toivottavasti lunastaa toiveet:)

11. lähtö:

A) 5 B) 1-6-9-7-12-8-3-10-11 C) 2-4

5 HARMIDAS TINKER iski Kuopiossa 3. ulkoa kiriin viimeisellä takasuoralla, paiskasi loppukaarteessa keulaan ja yritti lopussa harata vastaan hurjalle Dust To Dustille. Tämä meni kuitenkin päätössatasella menojaan, mutta muun porukan ruuna piti varmoin ottein takanaan. Rivakasti avaava ruuna voi tässä päästä jopa keulapaikalle, mistä se pystyy  johtamaan sopivaa lähtöä loppuun asti. 1 JACKPOT pystyisi sisäratareissulla yltämään tototaistoon. Viimeksi se tyytyi 2. ulkoa seurailemaan lopussa, mutta Kuopion kisassa ruuna esitti terävän loppuspurtin johtavan takaa, jolla se ylsi kakkoseksi. Tauolta palaavat 6 JOSE BOY ja 9 BARBIE'S KEN pystyvät nekin onnistuessaan kamppailemaan totosijoista, sillä vastus ei vaikuta kummallekaan turhan vaativalta.

Juoksunkulku: Harmidas Tinker tähtää kärkipaikalle ja Jackpot tämän kantaan. Vauhti tuskin venyy ylinopeuden puolelle.

 

Mistähän ne on keksineet, että Midas on ruuna? Kyllä on pampulat paikoillaan.

Hevosurheilulehdessä myös veikattu voittajaksi.

Minä jään varmaankin kotiin. Olen niin kipeä ollut, että kun olen pari koppia luonut puhtaaksi paskasta on pitänyt mennä nukkumaan. Muutaman tunnin päästä taas uudestaan talikoimaan. Onneksi Markku on jo paranemaan päin. Sen huolena on ollut kaikki työt ja askareet. Siinäpä vastaus myös Riikalle, että miksi olen katsellut jäkistä (luistelua, hiihtoa, asiaohjelmia, hömppäpömppää...) Puoli-istuvassa asennossa köhinyt ja pakrottanut kuumeesta punaisena.

Veroilmoituskin piti täyttää. Melkein valmis:) Maanantaina lienee oltava verotoimistossa. Meidän motto lienee, että jätä kaikki kirjallinen aina viime tinkaan!

Mamma olit  soitellut. Varmaankin että tulenko kylille? No en varmasti tule on vastaus.

 

Krööhhätsiuta vaan kaikille!

Nimimerkillä olemme olleet joulukuusta lähtien kipeitä. Niiskhätsiukröööööh.