Löysin naamakirjan kautta kauan kadoksissa olleen ystäväni Katjan. Katja on Kiuruveden tyttöjä. Ihan siis HUIPPU tyyppi. Ryökylä sanoi lukeneensa blogia, eikä ole kertonut hengittävänsä "samaa" ilmaa, tuhma!!!! :) Katjan kanssa käytiin heppakoulua.

Vielä kun kuulisi Merusta, punkkarityttö joka oli sisäoppilaitoksessa samassa huoneessa kanssani - käytiin maatalouskoulun peruslinjaa. (Käytiin ja käytiin... Kyllä oli koulunkäynti ihan toisarvoista... Ja todella fiksua sen ikäisille teineille järjestää poikien asuntola samalle nurkalle. Tottakain siellä oli valvojat, mutta kyllä sitä kukuttiin ties missä aina poikien kanssa. (Sori mamma:) No melko kilttejä me olimme kuitenkin.... Paitsi että koulunkäynti sinänsä ei kiinnostanut pätkääkään. Yhdellä pojalla oli moottoripyörä ja se kuskasi minua milloin minnekkin. Ihan siis kaveripohjalla oltiin koko vuosi.

Tuolta ajalta muistan myös sen, että minulla oli aina nälkä. Varsinkin viikonloppunakin osuessa. Hoidettiin lehmiä ja sikoja. Saatiin säännöstelty laatikko ruokaa. Miehän olisin voinut niellä sen jo perjantai-iltaan mennessä. Miul on iso moottori pienessä ruumiissa:)

Semmoinen muistelohetki.

Ei ilmoitettu Kassua Jyskylään. Kuopioon sitten.

Midas ja Kassu kävi Nerkoolla hiitillä. Rata huonossa kunnossa.

Olisi kamalasti virallisia asioita hoidettavana. En ole koskenut yhteenkään paperiin. Ei vain ole pystynyt.... Nyt olisi pakko, kun kaikissa pukkaa viimeinen hetki hoitaa ne. YVÄK.

Onnittelut tulevan pentueen johdosta Riikalle.