Jospa sitä Harmigorin ilmoittaisi koelähtöön taas uudelleen. Ja Harmivanin opetuslähtöön. Minä kerjään verta nenästäni ottamalla 2 varsaa mukaan raveihin yhtä aikaa. Mutta kun se Ivan on niin helppo varsa. Ihan on isäänsä tullut.Tosin ei ole montaa minuuttia aikaa lähtöjen välillä, joten se on se missä kerjään verta nenästä. Jos tukusta ei kerkeä tulla uudet valjaat, niin sitten olen jo yltä päätä liemessä, koska joutuu suurinpiirtein kaikki vehkeet vaihtamaan toiselta toiselle. Onkohan Kaisa edes kerennyt tilata niitä, en tiedä...

 Eilen aamulla käytiin Ivanin ja Midaksen kanssa hiitillä Nerkoolla. Ensimmäinen hiitti oli 38 ja toinen 30,5. Kyllä Ivanin opetuslähtö pitäisi läpi päästä. Se ravaa lumsuttaa tasaisesti. Ei mallaakkaan laukata.

Lapstogo laukkasi hylkyyn Kajaanissa. Tiesin sen jo etukäteen. Että minkäänlaisia pulssinnousuja tai mielenahdistuksia ei ollut. Minusta se joutaisi siitostammaksi, Markkua se varmaan ahdistaa enemmän, kun se niin haluaisi sillä kilpailla. No... Kevääseen on aikaa, joten kai se vielä pari starttia ehtii siinä kokeilla. Ja Charlie ottaa kyllä jo varauksia vastaan, se sanoi, kun kerroin sille aamulla tilanteen :)

Sussu jääkin vielä kuukaudeksi tänne. Yritämme saada 3-4 päivän tienoille klinikka ajan. Osku lähtenee samaan kyytiin ja siltä napsaistaan Adoniksen vehkeet pois.

1856390.jpg

Casanova ja Harmiel

NO ONNEKSI EN SOITTANUT ILMOON, KUN SEHÄN ONKIN HUOMENNA-ONNEKSI KATSOIN LEHTEÄ TARKEMMIN!!! SUSSU JA OSKU OVAT KLINIKALLA TIISTAINA 9.9 KELLO 9 JOS EN NYT IHAN VÄÄRIN MUISTA.