Markku ja Harmiel lähtivät kohti Oulua. Minulla hieman hermot kireenä kun taas mietin miten ne aiheuttavat 521 eri vaaratilannetta.... Ja olisi tehnyt mieli nauhoittaa autoon mukaan levy jossa sanotaan: Aja hitaammin, jarruta, varo, muista turvaväli, PÖNTTÖ (pönttökamera), molemmat kädet rattiin, katso tietä, aja hitaammin... Ja tätä toistona pari tuntia.

 

Harmielin ravi ok. Pitäisi pystyä, mutta miten sen pää taas leviää? Se pikkupeeveli pääsi myös Joensuuhun. Oliko ne nyt 21 pvä vai 22 pvä ne ravit. Kassu karsittiin... Kökkö.


 

Valmentaja-/ohjastajakommentteja/Oulu


Jani Hartikainen
 


Harmidas Tinker (L6/4)
oli varmaan viimeksi huonompi sen takia, kun sillä ei päästy ajamaan tarpeeksi kovaa ennen tuota kisaa. Tänään (perjantaina) olisi tarkoitus tehdä tiukempi viimeistely. Lunta tulee ainakin näin aamusta ihan vaakatasossa, joten voi olla, että on tyytyminen hieman hiljaisempiin vauhteihin. Lähtöpaikka on hyvä ja jos lämmityksessä tuntuu, että hevosella on oikea vire päällä, niin keulajuoksukin voisi olla mahdollinen. Jos ori olisi ihan satku, niin kunnossa olleessaan sen kyvyt riittäisi vielä pitkälle. Mitään erityistä vikaa siitä ei ole löytynyt, mutta sen ravi ei vain toisinaan luista oikealla tavalla.
 

Midas on jäänyt pois. Syytä en tiedä.