Usko Markun kykyyn nähdä hevosten jalkojen toiminta palautui taas melkein 100%.... Keskustelua klinikalla:
Markku sanoo-
Kuvataan vasemman takajalan alanivel.
Lääkäri kyselee useasti, että miksi vain se, ja että tapana on katsoa kaikki jalat.... Ja Markku vastaa, että kuvataan nyt vain se--------------------- Loppujen lopuksi homma tehdään niin ja siellähän oli irtopala. Markku antaa kuvata loputkin jalat ja muut on ookoo. Minä olen jo tottunut siihen, että kun Markku sanoo, että tuossa kohti on vika, niin siellä se sitten on. (Valitettavasti, koska silloin voi jo kotona alkaa räknäilemään, että tarvitaan taas kerran toimintatonni lekuriin.....)

No sitten siirrytään raspaamaan Kassua. Lääkäri työntää käden suuhun ja sanoo ihmeissään, että eihän täällä ole mitään. Takana pieni piikki. Markku oli juuri raspannut itse Kassun karsinassa ilman pakkosuunavaajia. Halusimme vain tarkistaa, että kaikki on ookoo. Eli Markku osaa hoitaa hampaatkin tarpeeksi hyvin. Se säästää vajaan 100e per lätty.... Sudenhampaat tietenkin käymme klinikalla poistattamassa.

Pois lähtiessä klinikkahoituskohan se nyt sitten on-sanoi, että teidän hevoset on ilo silmälle ja korvalle. Tarkoitti sitä, että hevoset olivat hiljaa ja nätisti koko klinikalla olo ajan. Kuulemma mukavaa vaihtelua muiden asiakkaiden jälkeen:) Sanoin, että meidän lapset käyttäytyvät aina nätisti:):)

Lääkärin kanssa taas juttelimme ruokinnasta. Oli kuulemma virkistävä poikkeus kuulla, että vielä on talleja jossa ei syötetä myslejä ja muita säkkiruokia. Kuulemma ne on kaiken pahan alku ja juuri. Niissä on liikaa sokeria ja hevonen ei pysty sulattamaan niitä. Kuinkahan moni polle onkaan oikaissut ketaransa tai saanut vatsaoireita valmispöperöiden takia.... Meillä ei ole koskaan ollut ähkyjä tms.... Öljy on kuulemma hyvä energialisä. Myös vatsaoireista kärsivät kuulemma saavat öljystä hyödyn.....
Minä salakuvasin klinikan pihalla Hinkulan koulun oppilaiden ajelua autosta.Markku halusi kuvata myös ja aukaisi auton ikkunan. Paparazzi huomattiin ja tytöt alkoivat iloisesti vilkuttaa:)Kassu valmiina autossa odottelemassa Markkua. Hampaat hoidettuna ja pikkuisen kärttyisenä kun ei saanut ottaa matkaheiniä. Rauhoittavien jälkeen pitää olla vähän aikaa syömättä. Laukaan lääkäri katsoo Haban kuvat ja sitten mietitään milloin varsan kinttu leikataan.