Helenan blogista bongattu:

 Janne ajaa ens vkon to harkkareissa 1.25-sarjassa, kokeillaan kilpailuvalmius. Jos menee hyvin ilmotellaan vapunaatoksi avausstarttiin. (Cayenne Harmi)Vauva kuvat jatkuvat.Utelias varsa tulee imeskelemään sormiani.Äiti Kemppistä alkaa jo hieman huolestuttaa...Millakin tarkistaa, että äiti on vielä tallella:)Minä en uskalla putsata Kemppisen karsinaa kottikärryjen kanssa. Milla voi juosta niihin pahki. Viskelen kakat lattialle.16 pvä ma on klinikka aika Kiuruvedelle. Haba kuvataan ja Kassun hampaat raspataan.

Jostain  syystä Millan nukkumakuva ei suostu tulemaan tänne. Kun varsa on reippaillut mielestään tarpeeksi se kömpii omatoimisesti karsinaan ja kuukahtaa sinne. Minä suljen oven ja jatkan tallitöitä.Salakuvaan Markkua kun se kaataa puita. Yllättävän kaukaa ottaa kamera kuvat. Itse olen tallinnurkalla ja Markku kaukana metsässä.
Metsää menee nurin että humisee...Ceen yksivuotias harkkaa valjaitten pitoa. Kieliside ahdistaa ja kuolaimet v..ttaa...Ottakaa ne pois!!!Välillä seistään käytävällä. Huomaa pikku hiki mikä tässä puuhassa on tullut.Chiquitan, Ceen ja Justuksen varsat ovat jo sen verran valmiita, että kohta voivat alkaa vetämään kärryjä. Serkula ja Pommi niin hökäleitä, että ei kannata liikaa tietoa tupata kerralla korvien väliin.
Markku hinaa puita pihaan.Valmetti lähti eilen Nerkoolle Karin halliin purettavaksi. Vaihteista vain pakki pelaa.
Markku lainasi jostain tuollaisen ison kuljetusvempeleen ja Kallen kanssa kävivät hakemassa traktorin pois poikkeen.....