Sivusta seuranneena-

Hirmu Harmi yritti potkaista molemmilla takasilla tasajalkapotkun kohti Markkua. En muista että meillä olisi ollut yhtä ärhäkkää varsaa aiemmin opissa. Hirmulla oli ollut myös kärryt lenkillä mukana, oli vetänyt itsensä kyljelleen ja kieltäytynyt yhteistyöstä. Casanova taasen kipitti nätisti ja pysyi neljällä jalalla. Muut ykköset meni ilmeisesti ok, koska mitään erikko mainintoja ei ole opettajilta tullut.

Söin sitten 2 litraa-luit ihan oikein - kaksi litraa jäätelöä eilen. Pääsisiköhän tuolla jo ennätysten kirjaan? Mammaa käytin kaupassa, vedin litran. (En ollut kerennyt syödä aamupalaa, kun lähdin ajelemaan heppasia heti aamusta, niin se ei nyt vielä tuntunut missään.) Kotiin tultaessa kylässä oli Markun veli Ilpo perheineen. He olivat tuoneet tuliaisina monta litraa jäätelöä. Meillä ei ole pakkasta, joten urhoollisesti vedin toisen litran joka oli jäänyt jäljelle. Voin antaa vinkin-EI KANNATA KOKEILLA. Tällä viikolla en todellakaan syö jädeä!!! YÖK:)

Eilen illalla tuli kunnon sade. Heppahommia ei sitten enää viitsinyt tehdä, joten siirryin sisähommiin. SAIN KAKSI TYÖVAATEPYYKKIKORILLISTA viikattua kaappiin. Siinä olikin homma, koska niitä oli ziljoona rättiä. (4 korin edestä survottu kahteen koriin.) Nyt yritän pestä astiat ja laitoin myös maton pyykkikoneeseen, kiltti pyykkikone, älä pliis hajoa vaikka pesenkin sinulla mattosia. Kukahan imuroisi ja luuttuaisi? Siihen ei kyllä enää aika riitä. Heppahommiin pitää valua. Lupasin itselleni, että tyhjennän tuhkat pannuhuoneesta ja saunasta. Saas nähdä mahtuuko se tämän pvän ohjelmaan.

Tänään on ravit. Lapstogo on sellainen tankki, että se vie kahden hevosen paikan radalta, pikkuisen tamma lihonut. Mitenkähän se jaksaa lylleröidä maaliin asti. Jää iso ura rataan, kun se tömistelee menemään. (Paraskin puhumaan kun 2 litran jädet velloo mahassa...)