Harmidas Tinker ilmoitettu raveihin, juoksee 25. pvä Kuopiossa. Näkyy Jani itse ajavan.

Huomenna saa Garmiwa mennä lenkille kävelyvauhtia. On varmaan onnensa kukkuloilla.

Kassu on piristynyt. Ollaan lenkkeilty koko ajan. Aluksi kävelyä ja nyt sitten poika vaatii jo juoksua. Hirmuinen känkkäränkkä oli eilenkin kun en antanut lähteä "käsistä". Näytti jopa siltä, että potkaisee kärryjä, jota se ei koskaan ole ennen tehnyt. Yrittää vetää ohjakset käsistä ja heiluttelee päätään polvien tasolla. (Hevonen kaatuu helposti, joten tuollainen heilunta ei ole fiksua puuhaa.) Tarhassa se esittää myös jos huomaa minun katsovan. Nousee kahdelle jalalle ja huitoo etusillaan. Räkää silti vielä on, joten jatketaan treeniä varovasti.

Hirmulta on poistettu siteet ja se saa olla ulkona. Siistit hionnat. Jalat on hyvät!  Jätkä sai myös ensimmäisen rokotteensa, joten nyt sitten aletaan kohta kipittää radalla:)

Harmielista Markku sanoi, että viikonloppuna saa lähteä ulos, koska tarhassa on puhdasta lunta. Ei siis voine tarttua leikkaushaavoihin mitään pöpöjä. Olen samaa mieltä. Varmaan karsinassa enemmän pöpöläisiä kuin jäisessä tarhassa?

1.4 on Comets Tailin loimilähtö Kuopiossa.  Omistajalle laitoinkin postia, että orilla on kevättä rinnassa, naukuu ja polkee jalkaa ja esittää olevansa orien ori.

Hevosopistolta kyselivät 2 vuotiaiden hintoja. Suvut kuulemma kohdillaan:)

Nyt kun olen paahtanut yksin tuolla duunissa hommia, niin olen kuunnellut Iipoodialaista. Kaksi äänikirjaa Leena Lehtolaista putkeen. Henkivartija oli hyvä. Nyt kuuntelen Yö- bändin historiikkia. Aikamoisia velikultia. Glamour kaukana. Päivät paiskii töitä, yöt keikkailee. Burn outilta kuulostaa jutut, juo viinaa kuin sieni. En haluaisi olla rokkistara kuulemani perusteella....