Startissa Markku ja Reiss olivat jääneet kiinni renkaista toisiinsa... Ja laukat tuli... Pitkä oli matka ajaa sinne asti moinen kokemaan... (:

1711776.jpg

Menomatkalla meillä oli kyydissä ruotsalainen kylmäverinen. Uskomattoman pyöreä pylly oli kaverilla!

1711777.jpg

Heti kun menimme sinne sattui suokeille kolari. Toinen kaveri pääsi irti ja se pisti varikkoalueella kärryt solmuun ja törmäsi johonkin autoon. Kuuntelin varikkoalueen valvojan ja lääkäriköhän se oli- juttelua-kumpikin kuski syytti toisiaan ja ei suostunut myöntämään törmänneensä. Kumpikin oli tehnyt vakuutusyhtiölle ilmoituksen jossa lukee että toinen törmäsi meidän hevoseen :) Kuskit olivat käyneet ambulanssissakin, että ilmeisesti ollut ihan kohtalaisen kova kopsaus....

Ette muuten ikinä usko kuka oli meidän vieressä!!! Maajussille morsian ohjelmassa ollut Teija. Sen 3v lämppäri oli startilla.

1711779.jpg

Ookkonää Oulusta?

Oulun ravirata on varsin ihmeellisen oloinen paikka. Varikkoalueella oli helkutinmoisia reikiä maassa-siis kanjoneita. Portin kohdalla josta hevoset menevät radalle oli toinen monttu jossa kuskit ottivat iloiset pomput ilmaan. Poistuloporttia ennen on rotko ilman suojakaiteita. Siis todellakin rotko!!! 2 hevosta saisi seistä päällekkäin eikä niitä sieltä varmaan näkisi. Tulo- ja menokohta on kynnystetty rampiksi. Eli ylös kiivetään ja poistullessa laskeudutaan mäkeä. Rata taas on kallistettu niin että mutkissa hevonen varmaan juoksee kyljellään ja jos menisi hiljempaa valuisi keskelle ravirataa.... Vinha paikka.

1711781.jpg

Meille oli annettu valjastuskatos jossa oli hieno karsina. Tamma sai hetken levätä siellä.

1711782.jpg

Tamma ja osakas Kari. Markun veli.

1711783.jpg

Tässä sitä vielä odotellaan startin alkua ja jännitetään kuinka valjakon käy...

Eikai tässä auta muu kuin lähteä tavaamaan Kilpailukutsut lehteä ja alkaa etsimään uutta starttipaikkaa!