Oli tarkoitus eilen lähteä ratahiitille. Hain hevoset sisälle, mutta tavaroita en kerennyt pakata kun Markku hiippailee kertomaan, että Erkki oli soittanut ja sanonut, että olkipellolle marsmars. Myrkyttämään tahtoi pellot. Ei kai siinä muu auttanut kun lähteä. Minä jäin tekemään kotihiitit Ceelle, Kassulle ja Midakselle. Midas juoksi kuin kone. Ei moitteen sijaa. Cee on valtavan innokas, sillä on tolkuton kiihtyvyys. Ja Kassu oli ok. 

"Nappi" oli kuulemma soittanut ja kysellyt joko varsat on vierotettu. Tulee hakemaan Otavan, Ineksen ja Charlie varmaan ängetään samaan kyytiin jos ei ryskä liikaa. Ikävähän näitä tulee. Pari vuotta on vierähtänyt äkkiä.

Prinsessa Massi nukkuu tyynypinon päällä. Pari päivää sitten Massi sanoi minulle, että anna akka herkku. Minä kysyin mistä? Massi sanoi jääkaapista. Minä kysyin mitähän rouva tahtoo? Rouva tahtoi leipäkannikan. Että se oli selvää puhetta! Koirat juttelee osa 2439.

Tänään aamulla astutetaan Julia. Kengitetään Kassu. Traktorihommia, heinäpaalien vientiä automaatteihin. Sitten Markku kirmaa taas olkikuormia hakemaan. On kuulemma vielä 2 pientä kuormaa ja yksi jätti.

Minne on Riikka ja Kaisa kadonneet linjoilta?

Ja onnittelut Sunin perheelle. Ranttalix juosta jysäytti taas rahoille!