Eli nyt on sitten uusi merkki lisää. &:) merkki tarkoitti permanentattuja hiuksia. Josta tuleekin mieleen, että Bambin otsis pitäisi taas lyhentää ja oma, molemmat olemme oikeita #:)!!!

Eileen tuli lavettikuorma heiniä. Traktorilla oli ollut kovasti vaikeuksia vetää liukkaita mäkiä ylös. Jossain kohti oli joutunut kutsumaan toisen traktorin avuksi. Ja lieneekö tuossa lähimäessä ollut myös ongelmia, kun huomasin Markun ampaisevan autolla 620 takaisin tielle.

Ivan on vielä meikäläiselle arka aihe. Ottaa pattiin ja masentaa. Ehkä sitten 3kk päästä voi aiheesta keskustella ilman, että meinaan saada sydänslaagin pelkästä miettimisestä. Markku on kiusoitellut minua monta kertaa- aina kun se tulee talliin meikä on Ivanin kimpussa jalkoja hoitamassa ja rasvaamassa. Mutta olen räknäillyt, että jos pidän ne koko ajan rasvassa, niin ne iho ei murru ja kiristä. Ruvet on jo melkein irti. Eli nyt yritetään kasvattaa iho takaisin kinttuihin.

Kaisa: Jos haluat tehdä keksi varsalle nimi kilpailun liikkeelle, niin nyt olisi hyvä aika tehdä se. Samat säännöt kuin viimeksikin. Viime kilpailusta Foxtrot Harmi sai nimensä. Ja minusta se on oikeinkin hauska nimi.

Mamma: Paranemisiin ja kipeänä et mene töihin. Kunnon röhä oli sulla ainakin eilen.