OLIPA kiire päivä eilen. Aamu 4 eteenpäin kipitin kuin heikkopäinen. Ivanilta katkesi vielä viimetippaan alumiinipäärynä ja meillä ei ollut niin isoa kenkää vaihdokiksi. Markun piti kengittää Ivan tavalliseen kenkään. Olin IHAN masentunut. Ajattelin sen menevän ihan siksakkia radalla. Ja olikin se kuulemma hassuravinen. Juuri kerkesi niihin päärynöihin tottua. MUTTA Ivan pääsi läpi ajalla 24,1 ja oli neljäntenä maalissa. Aika cool. Se on niin lutunen ajaa, että päässäni välähti sellainen pöljä idea, että jos minäkin.... ajaisin kilpaa.... Ajatus on niin idiootti, että voi haudata sen sinne mistä tulikin...

Igor-kannattaako tuosta pellestä edes puhua. Oli ilmeisesti vääränväriset pintelit vieressä juoksevalla???? Se on sellainen diiva, että pyhälehmä sentään. Ja kun minä ja Markku tiedetään, että se vetää ihan satasta jos viitsii olla mukana. Mutta kun ei.

Irina seisoi eilen kärryjen edessä ja minä istuin kyydissä. (Käytävällä) Heiluttelimme kärryjä ja heijasimme ja huojuimme:) Irina ei sanonut mitään. Markku sanoi, että seuraavaksi Irina lähtee ulos kokeilemaan kärryjen vetämistä. Markku taluttaa ja minä ohjastelen. Katsotaan kuis käy:)

Enempää en nyt jaksa, yö meni heppahommissa. Olisihan tuota asiaa, mutta tuonnempana sitten lisää...