Ihminen löytää uusia nappuloita ja on ihan innoissaan... Älkää olko huomaavinaankaan:)

Eilinen päivä oli minulle melkeinpä lepopäivä. Vettä tuli kuin aisaa. Hevoset kävivät pikapika pihalla ja sitten siirsimme ne takaisin talliin syömään heinää. Saivat nekin vetää lonkkaa pitemmän kaavan kautta. Markku meni hakemaan heinäkuormaa traktorilla ja minä piipahdin mammalassa. Sain äärimmäisen herkulliset sapuskat joista olen vieläkin ihan ähkyssä.  Markulta oli traktorista pettänyt joku osa, joten sillä ei ollut niinkään hauska päivä. Myöskin heinäkuorman purku iltamyöhällä ei ole kivaa puuhaa. Nyt yritänkin olla hipihiljaa, että Markku saa nukkua vähän pitempään. Minä olen hoitanut aamutallin ja siivonnut karsinat, joten sillä rintamalla ei ole mitään hätää.

Mamman kanssa tehtiin joulukortteja 3D pohjista. Oli välillä aika puuhaa. Meinasi tulla invaliidipukkeja ja osaan korteista meinattiin laittaa kuoressa mukana loput varaosat meiningillä tee se itse loppuun jos osaat.... Välillä nauratti niin, että meinasi koko homma mennä ihan plörinäksi. Kyllä sinne muutama valmis kortti tuli. Vielä näkyi olevan enkeli ja joku muu kirja leikkelemättä. Toivottavasti ennen joulua saamme ne kappaleiksi......

1977512.jpg

kaunis Garmon

Markku pähkäili tässä taannoin, että Osku voisi lähteä hiitille mukaan. Pitää katsoa joku sopiva päivä milloin on paljon aikaa puuhata sen kanssa siellä. Maanantaina lähdemme Lapstogo Tinkerin ja Harmidas Tinkerin kannsa Kuopion radalle. Tai minä jään matkan varrella auttelemaan Kaisaa liikkeelle. Markku hoitaa hiittireissun yksinään.

1977514.jpg

Hani pitäisi lyödä kenkään. Eilen meni niin myöhään heinien kanssa, ettei sitä keretty tehdä. Saas nähdä millaiset hyppyloikkakisat se keksii. Huhujen mukaan ei ole helppo tapaus. No kaurasankko nenän eteen ja Markku varovasti napsuttelee siinä samalla kenkiä kiinni. Sitä konstia varmaan ensiksi kokeilemme....

1977519.jpg

Otava Kuopiossa ennen lämmittelyä. Tamma käyttäytyi ammattilaisen tapaan. Oletin että se olisi ollut kuumempi pakkaus. Hyvät hermot, hieno tamma.

1977521.jpg

Otava lämmityksen jälkeen. Kuvasta ei näy miten tammalta nousi höyry loimien välistä. Tamma tuntui hyvältä vaikka sijoitus ei nyt ollutkaan maailman paras. Oli aika tasainen kisa, suurinosa oli samassa rintamassa maaliviivalla. Luottavaisin mielin lähdemme seuraaviin kisoihin. Jäi ihan hyvä fiilis tyttösestä.

1977529.jpg

Kuvapotpuri varsoista jotka alkoiva pikku kinastelun keskenään...

1977533.jpg

Päitset tänne "Elli-kuravelli".

1977536.jpg

Harashoo repii Harmielin päitsiä antaumuksella. Meikäläinen ei ole hirmu innoissaan tästä, koska päitsien päät rispaantuvat aika helposti. On sen miljoona kappaletta päitsiä mennyt rikki tuolla tekniikalla. Nahkaiset varsinkin on varsojen suosikkinakerreltavia.

1977539.jpg

1977541.jpg

1977544.jpg