2011847.jpg

BWT lähtee tutustumaan Markun kanssa laitumelle muihin  tammoihin. Varsat on tietenkin ensimmäisenä töllistelemässä uutta tulokasta.

2011848.jpg

Eikö kukaan halua tulla juttusille?

2011849.jpg

Mammatamma tulee sanomaan BWT:lle haista kakka koko yhteisön puolesta. Sen sanottuaan mamma häipyy omille teilleen.

2011850.jpg

BWT käyttäytyi niin hyvin narussa, että Markku uskalsi päästää BWT:n irti. Ines lauman johtajana heti antoi pienet hätyytykset. Ihan vain varmuuden vuoksi, ettei TOTUUS UNOHTUISI. (Hätyytti myös omaa laumaansa, tosi fiksu tamma, nimimerkillä joku saa vielä kärsiä, Ines on armoton johtaja, edes Chiquita ei enää viitsi sille sanoa vastaan.:)

2011852.jpg

Ines tarkkailee tilannetta. Lopulta lauma rauhoittuu. Liru menee BWT:n luo ja niistä kehkeytyi hyvät ystävät. Muu lauma pysyttelee visusti omissa oloissaan. BWT on vielä yöt sisällä tallissa. Ei vielä näin alussa jätetä sitä yöksi pihattoon etsimään nukkumapaikkaa. Jatketaan tutustumista tänään taas valoisan aikaan.

Synkkä ja sateinen oli eilinen päivä. Taitaa tulla samanlainen tänäänkin. Eilen ajoin hevosia aamuhämäristä iltahämäriin, joten tänään voisi ottaa pikkuisen rennommin. Ykköset saavat erikoismaininnan hyvästä käytöksestä, ei edes orlovi hermoillut, vaikka naapurin täti suihki hirveää ääntä pitäen sauvoinensa tiellä ja samaan aikaan toisen naapurin pystykorva tuli räksyttämään aidan taa. Ette usko miten rapainen ja törkeän näköinen olin kun menin kotiin ja katsoin peilistä. Pipo pikkuisen kellallaan ja tukka tönkköpaskassa. Lasit mudassa ja vaatteet napaan asti täysin savivellissä. Pyykkikone itkee onnesta kun jossain vaiheessa pesen pyykkiä.....

Kaisa kyseli mikä se BWT on niin tässäpä linkki sinne:

http://www.bwt.fi/