15 tippaa tuli taivaalta.

Eipä tuota vodaa kyllä vielä kaivatakkaan, sillä heinät on levällään pelloilla. Varmaan jotain 200 suurpaalin verran?...?... Jos ei lie enemmänkin. Markku lähtee paalaamaan Nerkoolle ja Kalle pöyhii meidän lähipellot. Piakkoin alkaa tallin ladon loppuun täyttö. Ja kun se täytetään irtoheinällä, niin on siinä oma hommansa. Minä saan olla osa tätä ihanaa työketjua. Hankohenkilökuntaa.

Ennen heinähommia olisi tarkoitus käydä Nerkoon raviradalla päräyttämässä Midas-uudet ja ihan erilaiset kengät kuin ennen- ja Kassu.

Mammalle- en saa autoa varmaanakan tänään.

Pikku öttiäinen teki vihonviimeisen temppunsa. Oli mennyt kuivatavaroiden puolelle ruokakaappiin. En tiedä miten se sinne on päässyt, mutta jäljet oli ihan selvät. OLI SYÖTY lasangnelevyjen reunusta. Tuli kevyt inventaario kaappiin. Nyt tiedän, että se öttis  tulee vesiputkien välistä. Tukin reiän. HAH. Revi siitä eläin huumoria!

Ainiin, Midaksesta tuli toisenkin henkilön tekemä ostotarjous, mutta hinnasta emme ole tinkineet, joten eipäs ole enää heistä kuulunut mitään.

Minä lähden jakamaan aamukierroksen viimeiset vedet. Vettä saa laskea letkulla tuntitolkulla päivittäin. Tammat juo kamalasti. Ja syövät suolaa. Hellettä on piisannut ihan omiksi tarpeiksi.