Ostettiin perinteiset loukut. Joka aamulle on ollut rotta saalis. Yhtenä aamuna unohdin tarkistaa loukut ennenkuin päästin koirat sisälle talliin. (jos loukut olisivatkin tyhjiä saattaisi nenään sattua ikävästi kun räpsy laukeaisi naamalle...) Loukussa oli iso tyttörotta, varmaan se äitirotta mikä on useasti ollut lämmittelemässä patterin vieressä, kun olen tullut talliin. Luikurin silmät kirkastui, se nappasi rotan loukkuineen ja piti sitä suussaan tuntitolkulla. Minun olisi ollut turha mennä sitä siltä pois ottamaan-ei olisi suuta avanut, siitä olen varma. Jätin koiran saaliineen talliin ja lähdin pannuhuoneeseen hakemaan lämmintä vettä. Lasit meni ihan huurun jo ovella ja mie siinä silmät sumussa selitin toiselle koiralle, että olipas hieno  saalis Luikurilla, iso rotta! Siinä sitten sumu hälveni silmistä ja hoksasin, että Likka oli käynyt kaivamassa edellisen päivän  rotan paskakasasta ja tuonut sen sinne pannuhuoneeseen. Että hyvä oli saalisonni molemmilla koirilla:)

Igor on nyt sitten käsittääkseni myyty. Sunnuntaina ajetaan vielä startti Kuopiossa (Igor numerolla 3 ja Ivan numerolla 4, toinen lähtö-autonperästä rysäytetään vauhtiin.) ja sitten Igorille pitäisi etsiä kyyti etelään.

Midas oli aika rauhallista poikaa aamulla ulos lähtiessä. Kävi eilen kunnon hikilenkin. Oli kuulemma huokaissut takaisintullessaan, että ei muistanutkaan miten raskaita ne mäet on nousta:)

C kuulemma ilmoitetaan seuraaviin Kuopion raveihin koelähtöön. Markku väitti, että hän saa ajaa koelähdöissä, mutta ei kilpaa. Tiedä sitten pitääkö paikkaansa.

Hellastakin tuli tietoa. Asentaja oli sanonut, että joku on avannut hellan ja sorkkinut sitä, siellä on kuulemma jälkiä vedenaiheuttamista vaurioista. Me ei ainakaan olla auottu. Lasku tulee hommasta. Kauppaliike pesi kätensä heti kättelyssä asiasta. Eli----jääkö vaihtoehdoksi sitten se, että me maksamme viulut ja saamme jonkun rysävermeen joka ei edes ole uuden veroinen.... Tack vain kovasti. Aika outo juttu. Kellekkähän tästä  valittaisi?