Olenko minä koskaan kertonut, että Maajussille morsian ohjelmassa oleva Tea on meitä ennen pitänyt Charlieta. Hänellä tuli räväkkä ero exästään ja hänen piti luopua osasta? hevosistaan... Charlie tuli sitten meille astumaan. Hoksasin ohjelmaa katsoessani, että tämänhän täytyy olla sama naisimmeinen. Charlieta hakiessamme emme edes tienneet onko exä samaa mieltä että saamme hakea orin. Mie otin oikein Luikurin mukaan, että jos on joku HIRMU  vastassa, niin on ainakin taisteluhurtta välissä (hahahah.. Luikuri varmaankin olisi purrut ennemmin minua kinttuun kuin sitä exää, hehehehhe... Ida ainakin muistaa miten SYDÄMELLISESTI koira vastaanotti tallilla vieraat vastaan-doing suoraan syliin...)

Ajoin muutes eilen Harmielilla ensimmäistä kertaa. (On ollut niin känkkäränkkä että olen suosiolla jättänyt Markun ajettavaksi.) Kyllä siitä hevonen tulee. Pään kanssa pelaa aika lailla. Punoo ja pyörittää. Äitinsä poika kaikin puolin:)

Charlie eilen aamusella menossa tarhaan. Kevättä on ollut orilla rinnassa. Hirnuu, steppailee ja kuljeksii nätillä tavalla kahdella jalalla. Esittää. Markulle ei tee mitään ja pysyy käsissä, mutta tahtoo näyttää tammoille, että on valmis vastaanottamaan tammoja milloin vain. MR LOVE.....

Hörhönhörhön!!!!

Jätkä piti kesäkarvan tapaisen turkin koko talven. Pakko oli pitää loimea päällä, ettei palellu.

 

Ivanin jalasta otin tänä aamuna kuvan. Oikeanpuoleista jalkaa roikuttaa ilmassa. Ei voi laittaa lumeen jalkaa kun se koskisi liikaa. Ukkeli syö aamuheiniään ja ihmettelee mitä kyykin sen mahan alla.

Tässä Ivan ei tosiaankaan kävele, vaan seisoskelee. Jalka taas reippaasti roikkuu ilmassa. Että eiköhän lähdetä startille kun on niin hyvässä kunnossa, en pahasti katkera...