Otsikko esittää minua. Hieman uninen ja pimeästä sisälle köminyt turpea naishenkilö. Markku ehdotti, että otsalamppuun sellainen valo, että saan mukamas aurinkoa. Voisin tehdä töitä ilman että tyhjänpanttina sisällä lampun edessä istuskelisin.(ei meillä ole sellaista lamppua, ulkona eikä sisällä) Siinä jollekkin keksijänerolle vinkki, sellaiselle olisi ainakin yksi ostaja.  On niin sisuskaluihin käypää tämä pimeys. Ihan täysin valmis kömpimään karhujen kainaloon pieneen pesäkoloon. Ja muutenkin on ihan GRRRRR olo. Eilistä blogia kun lueskelin, niin olinpas siitä säätytöstäkin niin rumasti kirjoittanut. Parhaansa varmasti yrittää, vaikka pelkääkin kuin jänö pyssyn edessä.

Eilen vaavit saivat sirut ja verikokeet otettiin. Ihan ne nätisti osasivat olla. Gomia ei liikkunut ollenkaan. Alakorpi sanoi, että onpas sillä hyvä kipukynnys. Ja että onpas se iso. Gomiasta puheenollen, derby maksut tuli. Jos pullatiimi haluaa maksaa sen, niin voin laittaa tiedot. Ensimmäinen erä on 20e.

Tiimiläisille: Derbymaksut siis tulivat... Midaksesta on maksettu tähän mennessä kaikki erät. Nyt on 90e lasku. Vieläkö pannaan maksuun?

Casanova Harmista varmaankin maksetaan.... Entäs Harmielistä? Hirmusta? Viimeinen päivä on eräpäivä.

Kaisa olit soittanut. Olisiko ollut tärkeää? Illalla kun kömmin sisälle nukahdin sohvalle samantien. Siihen jäi saunanlämmittämiset ja iltapalan syömiset.

Jepsreps.... Tänään Midas lähtee Joensuuhun. Valjaat otinkin jo esille ja rasvasin tuossa aamun hämärissä. Ja keräsin plussapallot (kakat) karsinoista:) Kun raahasin heiniä talliin huomasin koiran nyhtävän polttokuormasta roskia. Oli joku juustonkuori huulipielessä. Siinä lienee seuraava homma kun aamu valkenee. Muuten saattaa olla pihalla tonni roskia leviteltynä. Ja sitähän me emme halua, emmehän:)

KÄÄK! Markku on paistanmut uudessa uunissa lihaa pellillä. Rasvaa joka paikassa. Mitenkähän osaisin sanoa nätisti, että saa siivota jälkensä. Suusta tulee ulos kuintenkin jotain tälläistä että: HELVETINKÖ TAKIA KOKO UUNI ON RASVASSA JA MINUNKO NE PITÄÄ SIIVOTA? Huhhuh... On se hankalaa olla nainen.