Valmistaudun lähtemään "liikkeelle", eli eläinkaupalle. Pitäisi herättää Markku... Hevoskoppi on auton perässä, ettei sen kanssa tarvitsisi lähteä ajamaan... Tosin Kaisa oli laittanut mailiin sellaisen listan tavaran toimitusta, että ei tuo koppi olisi huono idea pitää perässä... Saa taas välilevyt kyytiä kun raahaa rehusäkkejä edestakaisin.

Onpa pimeää ja kylmää. Senköhän takia edelleen nukuttaa?

Vuohivaavit lähti eilen. Tyypilliseen Markun-tapaan- se ei edes kertonut, että hakija on tulossa. Hoksasin asian 30sek sen jälkeen kun näin, että eläimet on menossa tallista ulos, mitäkukahäh?

Lappilaisia vuohia heistä tulee. Perille asti olivat päässeet ja illalla vielä kysely/varmistussoitto , että mitä ruokaa lapset saa.

Irinalla oli serpentiiniharkat. Edelleen sanoo, että ohjista et pidä kii tai suutun. Serpentiinimutkissa ohjista joutuu sitten pitämään koko ajan kiinni ja hevonen toimimaan tarkkaavaisesti. Irina inhosi harkkoja. Olimme koko sakki hiessä treenin jälkeen. Irinalla oli myös ensimmäistä kertaa ravimartingaali-eli pystyynhyppelyä estää, kun leuan alta menee remeli mahavyöhön. Irina sanoi, että olette TÖRKEITÄ ja ilkeitä. Harkat uusitaan tänään kunhan palaan eläinkauppa reissultani.

Garmonilla edelleen maidon väri läpinäkyvää, eli vauva pysynee masussa.

"Ulos tullut" kersa saa olla jo mamman kanssa ilman valvontaa tarhassa. Sellaiset 15 minuuttia x 3 ollaan oltu. Täällä on nimittäin tosi kylmät ilmat.