Lueskelin Hevosurheilua ja siellä oli haastateltu tallia jossa on 100 pollea ja 3 tarhaa. Tarhoja ei kuulemma tarvita. Yritin käyttää mielikuvitusta hevosen päivärytmistä. Saattaa olla aika törkeän tylsä elämä näillä kavereilla. Töissä tai kopissa, eipä muuta. Siitosori josta oltiin tekemässä juttua oli jutun teon aikana painanut puuta. (Minkäköhän takia????Päättämätön.....) Siinä olisi jollekkin eläinaktivismiryhmälle töitä. VAPAUTTAKAA HEVOSET RY kokoontu....Yllättynyt

No jokainen taaplaa tavallaan.

 

Tänään olisi Harmigorilla taas näytön paikka. Kuopioon koelähtöön. Katsotaan rupeaako "suksi luistamaan" vai sortuuko kakara laukalle. Kaikkihan on aina mahdollista :) Mammatamman tytärkin on juoksemassa, joten pidämme taas peukaloita sojossa.

Minulla olisi kuvia puhelimessa. Se ei ainna niitä pois. Pistää heti nettilinjan päälle eikä anna laittaa tiedonsiirtoa päälle. Hiiiiieno homma..... Ärsyttäviä kaikki koneet.

4 päivää niin LGT saa luvan juosta hölkkälenkkejä. Maanantaina Harmidas Tinker alkaa oikeat treenit. Hyvä niin, se tänäkin aamuna yritti tarrata heti ranteeseen kiinni, kun menin koppiin laittamaan toppaloimea päälle. Pieni peto orista tullut-ja toim.huom. Herraorivarsa on saanut olla ulkona päivät pääksytysten ja silti pissi tihkuu korvakäytävistä. Ei voi muuta sanoa, kuin että juokse poika juokse-sillä haluan pitää ruumiinosani kiinni omilla paikoillaan.