Minä lähden kohta Ivanilla metsähommiin. Markku kaatoi eilisen illan lisää puita nurin uudelta lenkkipolulta. Tosin siellä on niin isoja tukkeja, että niitä vedä kuin kone, mutta on siellä rankojakin. Huippua! Silmäni loistavat ja poskeni punoittavat-TÖIHIN-OIKEISIIN TÖIHIN. Voisin tehdä kaikki maatyöt hevosella. Markku ei vaan ole ollut myötämielinen meikän innostukselle. Pyh ja pöh on sen sanat mitkä tulee suusta. Minä taas olisin ihan täysi hevostyöläinen jos koneet olisi sellaiset että pellolle pääsisi möyrimään. No... Paskanajo kyllä on ihan ok traktorilla. Liikaa lihastyötä ja aikaa menisi kuormien tekoon:)

Tänään pvällä näkee listat Tinkeriläisistä. Että pääsevätkö lounasraveihin. Ma 26 pvä on ilmo Kuopion nuortensarjaan. Onkohan C:n ilmoissa rajoitteita? Välistarttina tulisi. Että saako ilmoittaa kuin yhteen kerrallaan? Olisi ryhmäajo...

Chiquita ei suostu luovuttamaan varsaa mahastaan. Saati sitten Otava. Silmät on ihan ristissä kun niitä vahtii. Äskönkin torkahdin sohvalle, kun ei millään silmät pysyneet auki.