Minun piti puoli kuudelta mennä herättelemään Markku, kun muovit lähti lentoon olkipaalien päältä. Tuuli vinkui satasta ja muovi lepatti hulluna ilmassa. Vettä vihmoi välillä sellaisina kiukkuisina puuskina. Tunti aherrettiin ja karjuttiin sen muovin kanssa. VEDÄ! Minähän vedin, sen minkä kroppa läskeinensä painoa antoi, mutta tuuli nosti minut muoveineen ilmaan. Hävisin kuusi nolla, vaikka kuinka kirkumisääniä päästelin suustani. Lopulta muovi saatiin paikalleen. Minä olin jo aiemmin vienyt hepat ulos loimet päällä aamupalalle, joten lähdimme sisälle kuivattelemaan. Kun vedin ovea kiinni kuului FLÄPFLÄPFLÄP! Sanoin katsomatta taakseni, että ihan kuulosti siltä kuin muovi olisi irronnut paalien päältä..... En halunnut katsoa taakseni, se oli niin paskamaista hommaa.

Katsoin sitten ikkunasta---------

Muovit oli lähteneet pois. Vettä ja räntää vihmoi edelleen tuulen kanssa. Arvatkaa vituttiko-anteeksi sanamuoto, mutta se on hyvin kuvaava tilanteeseen. Laitoimme tätä puolta sen tunnin, eipä tullut mieleen vahvistaa toista puolta. Sieltä sitten antoi periksi ja viskasi muovit yliympäri. Kasassa on yli 100 suurpaalia. Muovi on siis valtavan iso lakana. Tuulen kanssa se on kuin jättipurje.

Hevoset tulivat puolen päivän aikoihin sisälle-juosten kun huutelimme porteilla. Eivät tykänneet nekään olla ulkona. Peruimme ravit, ei ole hevosilla mitään järkeä kilpailla tuollaisessa kelissä.

Näyttelykuvat voi käydä katsomassa Kassublogin puolella, en viitsi tänne enää samoja asioita kertoa. Paitsi ehkä sen voisin mainita, että todella kurittomia otuksia on ihmisillä. Mahallaan raahautui molemmissa näyttelyissä porukkaa. Ja hevosia pääsi irti. Meidän pollet tapansa mukaan olivat 10+ arvoisia käytöksiltään. Siitä tuli jopa mittamieheltä mainita:)

Tämän päiväisen räntäkuuron jälkeen etupihalla näyttää tältä.

C:n rutiini meni ihan pershielleen. Laukkasi useaan otteeseen. Voltti ei vain sovi sille. Markkua yrittänyt tsempata, että elä huoli, mennään autolähtöön, jos se siellä saa toteuttaa itseään. Hiljainen ravi ei ilmeisesti sovi sille. Sen kai pitää mennä talla pohjassa.Eikun kaasua komisaario C:):) Loppukuusta Kuopioon?

Katsoitteko kriterium kisat? Tai koko ravit, oli aika jännät. Victoria Deen eteen sammui heppa ja sen peli oli lopullisesti sitten pelattu. Vahinko. Vaikea lähtöpaikka jokatapauksessa. Numero 12. Huomasitteko että HU:ssa oli meistä juttua, että ollaan kasvattajina Kassulle ja Jimpalle, kriteriumhevosten esittelyssä. Raviradalle päin ajellessa huomasin sen ja ääneen lueskelin Markulle. Taidan laminoida jutun seinälle, hehhehe, niin harvoin pääsee Hevosurheilulehden sivuille. No ei nyt sentään, vitsi vitsi....

Isolde Narva meni voittamaan oman lähtönsä, paljon onnea taustajoukoille!

C ennen rutiiniin menoa.

Vielä pitää kertoa, että kirjakerhosta tuli nuorista sotilaista kertova kirja. Summa mutikassa avasin sen-raviradalle edelleen olimme ajamassa- ja eteeni avautui sellainen sivu joka ei hevillä-eikä kyllä rokillakaan irtoa enää minun päästäni.

21-vuotias Kalle täältä Savosta on sotilaskavereittensa kanssa suojassa kun tulee ilmoitus, että on tullut rauha. Sotilaat tulevat riemuitsemaan maanpinnalle ja pam-venäläinen tarkka-ampuja lataa Kallea keskelle otsaa. Kalle ei kuole koska luoti menee aivojen väliin. Kalle palaa kotiin ja järkyttää kotiväkensä oikein kunnolla. 3.5 (voi ei tätäkään en voi enää koskaan unohtaa, sillä se on minun syntymäpäiväni) Kalle kuolee, koska aivoihin tulee joku pöppiäinen. Vieressä on kuva jossa 21 -vuotias Kalle makaa arkussa luodinreikä otsassaan...... Kiitos tästä tarinasta. Tämänhän siis olen aina halunnut tietää................................................................................................. Halusin jakaa sen heti teidän kanssanne, koska se oli niin järkyttävä, säälittävä... Huh....

Siellä on myös kuvia meikäläisten jäynästä-nostelleet kuolleita naapureita pystyyn hankeen. Oikeinkin kiva aamulla työnnellä heinää kottikärryissä pimeässä ja miettiä tuollaisia.... Kirja tuli luettua kannesta kanteen. Toivottavasti ei tule sotaa.

Rauhaisaa illanjatkoa teille kaikkea ja iltarukoukseen lisätkää kiitos vapaasta ISÄNMAASTA!!!