Elikkäs Sussu Suomenneito kävi äskön lenkillä niin, että Markku valjasti tamman aisoihin keskellä pihaa irti. Tamma seisoi äärimmäisen hienosti eikä rettelöinyt kertaakaan. Minä olin pihan hermostunein kaveri-koko ajan kyselin, pitelenkö kiinni ja laitanko sitä ja tätä :)

Takaisin tullessa tamma seisoi yhtä hienosti riisuttaessa.

Eli kohottakaamme kahvikupponen -TAMMALLE!!!  Ja sokerinenhöttöpulla päälle!!!

Olemme kai huomenna menossa eläinkaupalle käymään, koska ilmeisesti saamme käydä katsomassa uutta paikkaa mihin voisimme siirtää eläinkaupan. Samalla voisin ottaa tammalle uudet kengät... ?... Pitäisi iskeä uuteen kenkään....

Ei tullut ikuistettua tuota ajohommelia, kun olin kuin puuma puussa vahtimassa, että pitääkö loikata apuun pysäyttämään tammaa. En uskaltanut ottaa mitään ylimääräistä käteen. Ehkäpä jo ensikerralla....

1646335.jpg 

Goodbye Charlie

Kunhan Markku tulee sisälle, niin täytyy siirtää kuvia nettiin jos Charlien kiimantarkkailu reissu otokset onnistuivat. Tytöillä kaviot heiluivat. Huulenväpätystä riitti kun tammat sanoivat, että mene kuule Charlie hevonkukkuloille hörisemään. Elikkäs tallissa lienee nyt todella monta kantavaa tyttöä... Ja sehän on hieno homma se!!!!

Tuli tuossa äskön katsottua eilisiä kuvia uudelleen ja vuohi perrrrrkele on syönyt koivusta kuoret. Kyllä ne ryökäleet joutavat tekemään kaikkea muuta paitsi nyppimään ruohoa.

Ainiin, ilmoitusluontoisena asiana-Lapstogo Tinker ilmoitetaan Ouluun tammasarjaan.