Se nimittäin voitti. Äititamma Just Lucky D ja velipoika Casanova Harmi onnittelevat. Nyt se 3v varsuli on jo tienannut 9300e. Olen ihan täpinöissäni kun odotan nuita seuraavia kakaroita radalle. Silloin kun Justus äippää suunniteltiin meille otettavaksi ja kauppoja ei oltu vielä lukkoon lyöty-oli se tamma ensimmäinen ajatus kun heräsin ja viimeinen kun aloin nukkumaan. Hassu miten se riivasikaan mieltä. Ja omaa muamoa on kiittäminen että tamma tuli taloon, sillä meillä ollut sitä summaa myyjälle antaa:) Äipältä piti rahat kerjätä. Että tack vielä kerran kun lainasit! Ei ole rahat hukkaan menneet.

Eilinen hiitti meni Garmiwan osalta paremmin kuin edellisellä kerralla, tosin ei vieläkään mikään herra täydellisyys ollut. Ivan tykitti hyvin. Jokohan tuo olisi radalle valmis....?.... 13.9 Kuopiossa olisi 300e paalulta (eli enintään 300e tienanneet saa spurtata edestä ja sitten loput joutuu takamatkalle. Ivan on tienannut sen huimat 10e....)

Kiva vesisade tuli illalla. LUE kaatosade. Olin mönkijällä ajelemassa kun sade yllätti. Kastuin läpimäräksi. Mm. Nöpö oli yön sisällä. Mitäpä tuolla pihalla töröttää palelemassa....

Ekulle: Minä jo mietin, että millaisen kaavion eläinlääkärille piirrän, että kun kääntää tuosta niin tamma sanoo tuota ja kun vääntää tästä, niin käy näin... Sellainen räjäytyskaavio:) Lääkärille se kannattaisi varmaan vielä kerran raahata.

Tänään on ravit Midaksella "Jyskylässä". Ihan suorastaan jo pelottaa:) Sen pitää tykittää kuin arojänis pärjätäkseen. Huomenna on Igor Vieremällä. Sen pitäisi periaatteessa juosta sijoille. Todellisuus on varmaan ihan toinen juttu:):)

Minä lähden ajamaan tuonne synkkään aamun kylmyyteen Igoria ja sitten ratsastamaan C:n. Eipä varmaan muita tänään sitten olekkaan duunivuorossa.

Hyvää päivänjatkoa kaikille toivottaa Harminpaikan

(Markku tuntui eilen jollekkin selittävän sähköpostiosoitetta-kyllä Harminpaikka, ei farmi vaan harmi niinkuin harmeja tiedossa.... Tai jotain tuonsuuntaista se selitti.. Kukaan usko että joku laittaa tilan nimeksi Harminpaikka, hehhehehe...)

emäntä......